Lounais-Häme

Tammela vauhdittaa yritystonttien myyntiä yhteistyössä nuorkauppakamarien kanssa

Tammelan kunta lähtenyt vauhdittamaan Kaukjärven Hakkapeliitta-yrityspuiston tonttien myyntiä yhteistyöllä nuorkauppakamarien kanssa.

Tammelan kunnassa Kaukjärven Hakkapeliitta-yrityspuistossa olevat tontit eivät ole herättäneet toivottua kiinnostusta yrittäjien keskuudessa.

Viime lauantaina A-alueen nuorkauppakamareiden vuosikokouksessa Eerikkilässä kunnanjohtaja Kalle Larsson ja A-alueen aluejohtaja Hanna Saari lanseerasivat kilpailun, jossa haetaan innovatiivisinta toimenpide- ja markkinointisuunnitelmaa yrityspuiston tonttien myynnin kehittämiseksi.

Voittajakamari palkitaan 1 500 eurolla. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet palkitaan 250 eurolla.

-Suomen nuorkauppakamarien tavoite on vauhdittaa jäsenistönsä menestystä työelämässä. Tämä kilpailu on loistava mahdollisuus alueemme nuorkauppakamarilaisille päästä kehittämään liiketoiminta- ja myyntiosaamistaan ja toteuttamaan uutta konseptia, jota on mahdollisuus hyödyntää myös muissa alueemme kunnissa ja kaupungeissa. Samalla myös Tammelan kunta saa kehitysideoita aivan uudesta tulokulmasta ja ihmisiltä, jotka osaavat ajatella rohkeasti ja ”out of the box”. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta, sanoo aluejohtaja Saari iloitsee.

Nuorkauppakamari on kansainvälinen kouluttautumisjärjestö 25-40-vuotiaille, joka pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan ja omaan elinympäristöönsä. A-alue on Suomen Nuorkauppakamareiden suurin alue, se kattaa lähes koko Etelä-Suomen Turusta ja Porvoosta, Forssan ja Uudenkaupungin kautta aina Helsinkiin ja

Maarianhaminaan saakka. Alueella on 22 kamaria, joiden toiminnassa on mukana yli 1 550 työelämän päätöksentekijää ja aktiivista vaikuttajaa.

Kunnanjohtaja Larsson uskoo myös muiden kuntien ja kaupunkien seuraavan pian perässä.

-Yhteistyön syventäminen nuorkauppakamarin kanssa hyödyttää niin Tammelan kuntaa, kuin myös kilpailuun osallistuvia kamareita. Kamarit pääsevät näyttämään omaa osaamistaan ja toivon mukaan saavat uusia yhteistyökumppaneita omaa toimintaansa tukemaan, Larsson sanoo.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic