Lounais-Häme

Tammelalainen huoltoasema joutui aseellisen ryöstön kohteeksi: "Kun huomasin, mitä on tekeillä, menin soittamaan hätäkeskukseen"

Kuva: Silja Viitala.

Tammelan Kaukjärvellä sijaitseva huoltoasema joutui aseellisen ryöstön kohteeksi 7. elokuuta. Ryöstö tapahtui varhain perjantaiaamuna noin kello 6. Ryöstäjät saivat saaliikseen huoltamon pohjakassan. He olivat liikkeellä kaksin.

Ryöstöstä epäillyt ovat poliisin tiedossa ja heidät on kuulusteltu tapahtumista. Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä.

Huoltamon toinen yrittäjä Kirsi Pirttijärvi oli paikalla ryöstön tapahtuessa.

– Olin työvuorossa ryöstön tapahtuessa, mutta en ollut kassavuorossa. Kun huomasin, mitä on tekeillä, menin soittamaan hätäkeskukseen, yrittäjä kertoo.

Huoltamoyrittäjän mukaan ryöstötilanne oli nopeasti ohi. Ryöstäjät pakenivat paikalta autolla.

– Onni onnettomuudessa on se, että ihmiset maksavat nykyään pitkälti pankkikortilla. Ryöstö tapahtui alle tunti liikkeen avaamisen jälkeen, joten kassaan ei ollut ehtinyt kertyä pohjakassan lisäksi vielä paljonkaan tuottoa, Pirttijärvi toteaa.

Aamulla kello viideltä avautuvalla huoltoasemalla oli ryöstöhetkellä myös asiakkaita. Osa heistä yritti reagoida tilanteeseen.

– Asiakkaita oli paikalla muutamia. He yrittivät puuttua tilanteeseen, mutta kassalla ollut työntekijä puristi heille päätään merkiksi siitä, että ei kannata, Pirttijärvi kuvailee.

Forssan Lehti yritti saada tietoa tapahtuneesta tuoreeltaan, mutta poliisi tiedotti tapahtuneesta vasta maanantaina. FL

Uusimmat

Näkoislehti

30.9.2020

Fingerpori

comic