Lounais-Häme

Tammelan hallintojohtaja Anitta Hietaniemestä on tulossa Nousiaisten kunnanjohtaja

Nousiaisten kunnanhallitus esittää Tammelan hallintojohtajaa yksimielisesti Nousiaisten kunnanjohtajaksi.
Tammelan hallintojohtaja Anitta Hietaniemestä on tulossa Nousiaisten kunnanjohtaja.

Tammelan hallintojohtaja Anitta Hietaniemi on hyvin todennäköisesti siirtymässä Nousiaisten kunnanjohtajaksi. Nousiaisten kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle Hietaniemen valintaa virkaan keskustelun jälkeen yksimielisesti.

– Haastattelimme Hietaniemeä kahdesti. Hietaniemen kokemus painoi kunnanhallituksen tekemässä valinnassa, kertoo Nousiaisten vs. kunnanjohtaja Olli Sillanpää.

Nousiaisten kunnanhallitus esittää, että tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Kunnanjohtajalle laaditaan kuntalain edellyttämä johtajasopimus. Kunnanjohtajalle maksettava kuukausipalkka (kokonaispalkka) on 6 500 euroa. Virkavaali on ehdollinen ja vahvistetaan kunnanhallituksessa sen jälkeen, kun valittu on ilmoittanut ottavansa viran vastaan ja toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

Nousiaisten kunnanvaltuusto kokoontuu ensi viikon keskiviikkona päättämään uudesta kunnanjohtajasta. Nousiainen joutui etsimään uutta kunnanjohtajaa, kun marraskuussa 2017 tehtävässä aloittanut Jaana Karrimaa jätti eroilmoituksensa syyskuussa. Karrimaan lähtö liittyy viimetalvisen vesikriisin jälkipuintiin.

– Kaikkea voi sattua, mutta ajatus on, että Hietaniemi pääsisi aloittamaan virassa viimeistään heti alkuvuodesta, mahdollisesti jo joulukuun puolella, Sillanpää sanoo. FL

Uusimmat

Näkoislehti

23.9.2020

Fingerpori

comic