Lounais-Häme Tammela

Tammelan K-Market saa uuden kauppiaan Hämeenlinnasta: "Kasvis- ja leipähyllyt päivitetään ensimmäisenä"

Vuonna 2015 leikattiin nauha uuden K-Market Tammelan ovella. Tuolloin kauppiaaksi ryhtyi Eino Amonsen. Kesäkuussa aloittaa uusi kauppias Iina Komeri. Kuva: Tapio Tuomela
Vuonna 2015 leikattiin nauha uuden K-Market Tammelan ovella. Tuolloin kauppiaaksi ryhtyi Eino Amonsen. Kesäkuussa aloittaa uusi kauppias Iina Komeri. Kuva: Tapio Tuomela

K-Market Tammelassa aloittaa kesäkuussa uusi kauppias.

Hämeenlinnan Citymarketissa tällä hetkellä panimo- ja pakastetuotteiden vastaavana työskentelevä Iina Komeri on ollut kaupanalalla vuodesta 2007 lähtien. Kesäkuussa Tammelassa aloittava kauppias sanoo, että hänellä on täytettävänään isot saappaat, sillä nykyinen kauppias Eino Amonsen on tammelalaisten keskuudessa hyvin pidetty.

– Lähden todella hyvillä mielin kauppiaaksi juuri tähän kauppapaikkaan. Odotan innolla tutustumista Tammelaan ja tammelalaisiin, Iina Komeri sanoo K-Marketin tiedotteessa.

Komerin mukaan Tammelan K-Marketiin on luvassa muutoksia, kun hän aloittaa kauppiaana.

– Ensimmäisenä päivitetään hedelmä- vihannes- ja leipäosastot. Näille osastoille lisätään myös paikallisia tuotteita, Komeri sanoo.

– Leipäosastolta tulee löytymään kaupan kaikkina aukioloaikoina tuoretta ja lämmintä leipää. Pikkuhiljaa teen muutoksia ympäri kauppaa, kun tutustun siihen paremmin.

Komeri lupaa, että K-Market tulee olemaan asiakkaiden näköinen kauppa. Se tarkoittaa, että valikoimassa näkyvät asiakkaiden toiveet ja ideat.

Kauppiaan vaihtuminen ei tuo vaihdoksia muuhun henkilökuntaan. K-Marketin nykyinen henkilökunta jatkaa Komerin palveluksessa vanhoina työntekijöinä. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic