Lounais-Häme

Tammelan keskustaan suunnitellaan uutta rivitaloa – asunnon varaaja pääsee itse vaikuttamaan suunnitteluun

Tammelaan keskustaan on suunnitteilla uusi rivitalo. Asunto oy Tammelan Killinkallioon on tulossa kymmenen uutta asuntoa, joista kaksiot ovat pinta-alaltaan 55–63 neliömetriä ja kolmiot 80 neliömetriä.

-Tammelassa on kestänyt reilut kymmenen vuotta, kun siellä on viimeksi rahoitettu asunto-osakeyhtiön muotoisia rivitaloja, kertoo Lounaismaan OP-Kiinteistökeskuksen myyntipäällikkö Hannu Pehkonen.

-Jokaiseen asuntoon tulee oma autotalli, maalämpö, lämmön talteenotto ja laadukkaat materiaalit sisälle.

Alkuvaiheessa varaavat pääsevät vaikuttamaan oman asuntonsa materiaaleihin, kalusteisiin ja muihin seikkoihin, jotta he saavat asunnosta sisältä sen näköisen kuin haluaa. Jokaiseen asuntoon tulee myös lasitettu terassi.

-Rivitalon sijainti on erinomainen. Päiväkodit, koulut, kaupat ja keskustan palvelut ovat lähellä samoin hyvät ulkoilumahdollisuudet.

Uuden rivitalon rakentaa Rakennusliike Laaksokunnas oy, joka on viimeksi rakentanut Tammelan kunnalle rivitaloja Attentielle. Rakentamisen on määrä alkaa syksyllä ja valmistua ensi kesänä 2019. Asuntoja markkinoi Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus oy. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic