Lounais-Häme Tammela

Tammelan kunnanvirasto pysyy suljettuna – Kirjasto on myös kiinni

Tammelan kunnanvirasto pysyy koronavirustilanteen takia suljettuna ainakin lähiviikot. Kuva: Pessinen Seppo
Tammelan kunnanvirasto pysyy koronavirustilanteen takia suljettuna ainakin lähiviikot. Kuva: Pessinen Seppo

Tammelan kunta on sulkenut kunnanvirastonsa koronavirustilanteen takia. Kunnanhallitus päätti, että kunnanvirasto suljetaan 31.3.–13.4.2020. Jo aiemmin tehdyllä kunnanjohtajan viranhaltijapäätöksellä oli päätetty, että kunnanvirasto olisi kiinni pääsiäisen jälkeisen viikon eli 14.–17.4. Kunnanhallitus pitää todennäköisenä, että kunnanviraston kiinnioloaikaa joudutaan jatkamaan tästäkin eteenpäin.

Koronavirustilanteen vuoksi kunnanviraston työntekijät on määrätty etätöihin. Kuntalaisia ja asiakkaita palvellaan ensisijaisesti puhelimitse ja sähköisin välinein. Tapaamisia järjestetään vain erikseen sovittaessa. Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaan lähikontakteja tulee välttää.

Kunnanviraston ensimmäisessä kerroksessa oleva kirjasto ja omatoimikirjasto ovat olleet suljettuina 18.3. alkaen. Kunnanvirasto on ollut suljettuna jo 24.–30.3. kunnanjohtajan viranhaltijapäätöksellä.

Kunnanviraston sulkemisella pienennetään työntekijöiden riskiä saada koronavirustartunta tai levittää mahdollista tartuntaa. Työntekijät voivat myös pitää työtilanteensa mahdollistaessa vuosilomiaan tai vapaapäiviä kertyneistä lisä- tai ylitöistä.

Uusimmat

Näkoislehti

7.8.2020

Fingerpori

comic