Lounais-Häme Tammela

Tammelan kunta jakoi liikunta-avustukset – nuoriso- ja kulttuuriavustukset palautettiin valmisteluun

Nuoriso- ja kulttuuriavustukset palautettiin valmisteluun.

Tammelan sivistyslauta myönsi syyskuun kokouksessaan liikuntapalvelujen osalta 10 000 euroa urheiluseurojen perus – ja kohdeavustuksiin tänä vuonna.

Nuoriso- ja kulttuurituet palautettiin sen sijaan valmisteluun, ja avustuksia käsitellään sivistyslautakunnan lokakuun kokouksessa.

 

Liikuntapuolen perusavustuksista, joita oli 6500 euron edestä, isoimman summan sai Tammelan Ryske, 3700 euroa.

Tammelan Jundokan ja HyvinLiikKuVa ry saivat molemmat 800 euroa perusavustusta, Tammelan Atomi 400 euroa, Hämeen urheilukalastajat ja Tammelan Nousu molemmat 300 euroa ja Voimistelu- ja urheiluseura Toukopojat ry 200 euroa.

Vähemmän tunnettu HyvinLiikKuVa on vuodesta 2015 lähtien toiminut liesjärveläinen yhdistys, joka edistää hyvinvointia, liikunta- ja kulttuuriharrastusta sekä harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa.

Liikuntapalveluiden kohdeavustuksia oli jaossa 3500 euroa kaikkiaan 12 yhdistykselle.

Tammelan Ryske sai 1000 euroa valmentaja- ja ohjaajakoulutukseen, valmennusleireihin ja varustehankintoihin. Jundokan sai 500 euroa karateleireihin, HyvinLiikKuVa 400 euroa liikuntavälineiden hankintaan ja koulutukseen ja Portaan purjehduskerho 300 euroa optimistijollakurssin tai -leirin järjestämiseen. Muut hakijat saivat kukin 100–200 euroa.

Avustusten jako siirtyi elokuun kokouksesta, koska moni lautakunnan jäsen ilmeni tuolloin esteelliseksi eikä kyseisten jäsenten varajäseniä oltu kutsuttu kokoukseen.

Fingerpori

comic

Näkoislehti

24.2.2020

Uusimmat