Lounais-Häme Tammela

Tammelan kunta myy tarjousten perusteella Kaukjärven koulukiinteistön

Ostotarjoukset voi osoittaa Tammelan kunnanhallitukselle maanantaihin 12.8. kello 12 mennessä.
Tammelan kunta on asettanut Kaukjärven koulukiinteistön myyntiin. Kuva: Tapio Tuomela
Tammelan kunta on asettanut Kaukjärven koulukiinteistön myyntiin. Kuva: Tapio Tuomela

Tammelan kunta myy tarjousten perusteella Kaukjärven koulukiinteistön. Koulussa loppui opetus päättyneeseen lukukauteen.

Kunnan kotisivuilla julkaistussa ilmoituksessa kerrotaan, että Kuumakuja 60:ssa sijaitsevan myytävän tilan pinta-ala on kiinteistörekisteriotteen mukaan 11 262 neliötä, jolla sijaitse vuonna 1909 valmistunut puurunkoinen, lautaverhottu koulurakennus.

Rakennusta on laajennettu vuonna 1950, ja siihen on tehty kattava peruskorjaus vuonna 2005. Rakennuksen kerrosala on 757 neliötä. Rakennuksessa on opetustiloja, keittiö ja ruokailutilat, terveydenhoito- ja neuvottelutilat sekä henkilökunnan sosiaalitilat. Tiloja on kolmessa kerroksessa. Kellarissa on tekninen tila ja käsityöluokka.

Rakennus on öljylämmitteinen vesikiertoisella patterilämmityksellä. Se on liitetty vesi- ja viemäriverkkoon. Ilmanvaihto on toteutettu yhteisellä ilmanvaihtokoneella sekä luokkakohtaisilla ilmanvaihtokoneilla. Keittiöstä on koneellinen poisto. Rakennus ja talotekniikka ovat hyvässä kunnossa. Rakennus on liitetty valokuituverkkoon.

Rakennuksen piha-alue on asfaltoitu, ja sillä sijaitsee lasten leikkivälineitä. Pihan pohjoislaidassa oleva varastorakennus ja länsipuolella sijaitseva lähiliikuntapaikka ovat toisen tilan alueella ja jäävät ainakin toistaiseksi kunnan omistukseen.

Rakennuksen eteläpuolella on runsaasti vapaata nurmi- ja niittyaluetta. Tilaa rasittaa itäreunassa Kaukjärven yksityistien hoitama Kuumakujan tiealue ja tilalla sijaitsee vesi-, viemäri-, sähkö- ja puhelinlinjoja.

Koulukiinteistön näyttö on keskiviikkona 7.8. kello 14–15. Ostotarjoukset voi osoittaa Tammelan kunnanhallitukselle maanantaihin 12.8. kello 12 mennessä. Kunta pidättää itsellään oikeuden tarvittaessa hylätä tarjoukset. FL

Uusimmat

Näkoislehti

13.8.2020

Fingerpori

comic