Lounais-Häme Tammela

Tammelan luontokuvakilpailun yleisöäänestys käynnistyy

Tuomarit ovat valinneet jatkoon kymmenen kuvaa, jotka muodostavat nyt käsillä olevan yleisöäänestyksen.
Kuivajärvi ja Tammelan monet muut kauniit kohteet houkuttelevat valokuvaamaan. Kuva: Soile Toivonen
Kuivajärvi ja Tammelan monet muut kauniit kohteet houkuttelevat valokuvaamaan. Kuva: Soile Toivonen

Valokuvauskilpailussa tammi-huhtikuun aikana Tammelassa otettuja luontovalokuvia pääsee nyt äänestämään ensimmäistä kertaa. Tammelan kunnan järjestämä “Ihminen luonnossa” -teemainen luontovalokuvauskilpailu koostuu kolmesta osakilpailusta, joista ensimmäinen, talvi/kevät -osakilpailu on nyt yleisöäänestysvaiheessa.

– Tammelassa luonto on monipuolisesti läsnä kaikkina vuodenaikoina, Suomen luonnonvalokuvaajien puheenjohtaja Kari Wallgren, yksi kilpailun tuomareista, kuvailee kilpailun mahdollisuuksia.

– Kilpailuun kannattaa osallistua. Jo ensimmäisen osakilpailun kuvista näkee, että ihmiset kokevat Tammelan mahdollisuudet liikkumiseen ja sen luontoon todella monipuolisesti. Odotan innolla, että tulevissa osakilpailussa yhä useammat, etenkin harrastelijat, uskaltautuvat osallistumaan eivätkä koe sääntöjä hankaliksi.

Tammi-huhtikuun 2019 aikana luontokuvakilpailuun on voinut osallistua kuvilla, jotka on otettu Tammelan alueella. Näistä tuomarit ovat valinneet jatkoon kymmenen kuvaa, jotka muodostavat nyt käsillä olevan yleisöäänestyksen. Kymmenen kuvan joukosta kolme eniten yleisön ääniä saanutta kuvaa pääsee joulukuussa järjestettävään koko kilpailun finaaliäänestykseen, jonka pääpalkintona on valokuvaajalle 1000 euron rahapalkinto.

Kaikki kymmenen talvi/kevät -osakilpailun yleisöäänestysvaiheeseen päässyttä saavat sijoituksestaan 100 euron palkkion. Kilpailu jatkuu saman tien, ja kesäkuvien kuvaukset suoritetaan 1.5.–31.8. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Tammelan alueella retkeilevät valokuvaajat tai valokuvausta harrastavat. Kuvien lähettäminen kesän tai syksyn osakilpailuihin ei edellytä ensimmäisessä talvi/kevät -osakilpailussa sijoittumista tai osallistumista.

Ensimmäisen osakilpailun äänestys on avoinna kaikille 26.5.2019 saakka. Kannattamalla omaa suosikkiaan vaikuttaa kokonaiskilpailun voittajaan ja pääsee osallistumaan Makkaramarkkinat-tuotepaketin arvontaan.

Äänestykseen pääset tästä: Valokuvakilpailun yleisöäänestys

Säännöt ja lisätietoja kilpailusta löytyvät verkkosivuilta osoitteesta: Tammelan Luontokuva 2019 -kilpailu FL

Uusimmat

Näkoislehti

23.9.2020

Fingerpori

comic