Lounais-Häme

Tammelan Makkaramarkkinat täynnä ohjelmaa – luvassa Makkaramestarikilpailut, urheiluseurojen esiintymisiä ja musiikkia

Tammelan Makkaramarkkinat järjestetään tänä lauantaina jo 22. kerran. Markkinat pidetään Tammelan kunnantalon piha-alueella.

Tapahtumajärjestäjä Tammelan yrittäjät ry:n asiamies Outi Saaristo on vastannut myyntipaikkojen varauksista.

-Olemme ottaneet hyvissä ajoin yhteyttä edellisvuoden myyjiin ja koittaneet saada kaikki mukaan. Myyntipaikkoja on varmistunut noin kuutisenkymmentä, Saaristo kertoo.

 

Tuttuun tapaan ohjelmassa ovat myös Makkaramestarikilpailut. Viime vuodesta poiketen sekä varsinainen maisteluosuus että voittajan palkitseminen tapahtuu markkinoiden aikana. Saariston mukaan viimevuotinen ratkaisu johtui aikataulusyistä.

-Viime vuonna tuomaristoa ei onnistuttu saamaan paikalle, ja myös kilpailijoilla oli päällekkäisyyksiä aikatauluissa. On kiva, että kaikki pääsevät nyt paikan päälle seuraamaan.

Kilpailijoille on varattu aikaa aloittaa makkaroiden paistaminen jo ennen torin aukeamista. Voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat muun muassa toimittaja Hannu Lahtonen ja Maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtaja Mirja Hellstedt. Puheenjohtajana on Tammelan makkara-asiamies Kim Palhus.

-Tuomaripisteiden lisäksi mukana on yleisöäänestys. Vieraat voivat täyttää äänestyslipukkeita ja jättää niitä äänestysuurniin. Myös Tammelan kunnan kesätyöntekijät kiertävät alueella keräämässä lippuja, Saaristo sanoo.

 

Kello 18 alkaa musiikkipainotteinen iltaohjelma, jonka juontaa stand up -koomikko Pete Harju. Lisäksi ohjelmassa nähdään Tammelan Ryskeen voimamieskisat ja urheiluseura Forssan Kamppailijoiden jujutsu-esitys.

Uutena lisäyksenä tarjontaan nähdään pienpanimo-oluiden läsnäolo. Tämän johdosta markkinoiden anniskelualueeseen on nyt yhdistetty ruokapuoli. Anniskelusta vastaa Forssan Pub Hukka. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic