Lounais-Häme Tammela

Tammelan Pyhäjärvellä kadonneen henkilön etsinnät ovat päättyneet tiistain osalta tuloksettomina – Keskiviikkona etsintöihin tulee mukaan Suomen Lentopelastusseuran lentokone

Kuvituskuva Pyhäjärveltä. Kuva: Tapio Tuomela
Kuvituskuva Pyhäjärveltä. Kuva: Tapio Tuomela

Maanantaina Tammelan Pyhäjärvellä kadonneen henkilön etsinnät ovat päättyneet tiistain osalta tuloksettomina.

– Etsinnät jatkuvat keskiviikkona, jolloin niihin tulee mukaan Suomen Lentopelastusseuran lentokone. Etsintöjä tehdään valoisaan aikaan, kertoo tutkinnanjohtaja Tomi Repo Hämeen poliisista.

Etsintöihin osallistuivat tiistaina sekä pelastuslaitos että poliisi, joka etsi kadonnutta muun muassa dronen avulla. Kadonnutta etsittiin jo maanantaina useiden tuntien ajan. Etsinnöissä olivat mukana poliisi ja pelastuslaitos, ja etsinnöissä käytettiin myös helikopteria.

Auto havaittiin järven rannassa

Kadonnut henkilö on Lounais-Hämeestä oleva 1950-luvulla syntynyt mies, joka Revon tietojen mukaan on jäälle lähtenyt retkiluistelija.

– Henkilö oli lähtenyt jäälle maanantaina valoisaan aikaan. Omaiset eivät saaneet henkilöön yhteyttä iltapäivällä. He huolestuivat ja ottivat yhteyttä viranomaisiin, Repo kertoo.

Henkilön jäälle menon puolesta puhuu myös se, että hänen autonsa havaittiin Pyhäjärven rannassa.

– Helikopterietsinnöissä järvellä havaittiin sulia paikkoja, ja henkilön epäillään vahvasti joutuneen veden varaan, mutta asiasta ei toki voi olla varmuutta niin kauan, kun häntä ei ole löytynyt, Repo sanoo.

Juttu on päivitetty 30.11. klo 16.11 uusilla tiedoilla.

Uusimmat

Fingerpori

comic