Lounais-Häme

Tammelan tonttimyyntikilpailun voitto Airiston nuorkauppakamarille

-Useissa suunnitelmissa hyödynnettiin hyvin Tammelan vahvuuksia. Airiston nuorkauppakamarin ehdotus yhdisti Tammelan mahdollisuudet globaaleihin trendeihin, joihin on helppo tarttua. Suunnitelmassa nostettiin esiin kaksi konkreettista ehdotusta; kiertotalous ja verkkokauppa, joihin Hakkapeliitta-yrityspuisto sopii erinomaisesti. Strategisen suunnitelman lisäksi oli määritelty konkreettiset etenemisaskeleet, jotta kunta voi lähteä tätä helposti toteuttamaan, tiivistää raatiin kuulunut Keski-Uudenmaan kehityskeskuksen toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

Kilpailun raatiin kuului kuusi merkittävää toimijaa eri aloilta. Esityksiä saapui kunnantalolle kuulemaan ja arvioimaan yrittäjä Juha Siitonen, Keski-Uudenmaan kehityskeskuksen toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, Aava&Bang operatiivinen johtaja Janne Ikola, Vesinummela Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä Timo Nummela, Tammelan kunnan kaavoittaja Miika Tuki sekä kunnanjohtaja Kalle Larsson.

-Tuomaristo oli vaikuttunut kilpailun korkeasta tasosta ja siitä, miten näin lyhyessä ajassa nuorkauppakamarilaiset pääsivät niin hyvin sisälle kunnan toimintaan ja vahvuuksiin. Elinvoimaisen tärkeää on nyt, että kunta ottaa veturiotteen konkreettisiin toimiin yrityspuiston kehittämiseksi, toteaa Vesinummela oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä Timo Nummela.

Kilpailun 1. kunniamaininta meni Forssan seudun nuorkauppakamarille, jonka kiertotalouteen keskittyvä työ vakuutti tuomariston. -Rohkea esitys, jossa oli erottuvuutta markkinoinnillisesti, toteaa Aava&Bangin operatiivinen johtaja Janne Ikola.

2. kunniamaininta meni Espoon nuorkauppakamarille.

Kilpailuun osallistui yhteensä kuusi nuorkauppakamaria: Airisto, Espoo, Forssan seutu, Loimaan seutu, Salo ja Turku. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti