Lounais-Häme

Tammelan urheilukentän viimeistelylle vihreää valoa

Tammelan urheilukentän peruskorjauksen loppuunsaattaminen on toteutumassa ensi vuonna.

Urheilukentän muutostyöt ovat mukana Tammelan kunnanvaltuuston hyväksymässä ensi vuoden talousarviossa.

Liikuntapalvelujen investoinneissa mainitaan muutostyöt, jotka sisältävät juoksuratojen ja suorituspaikkojen kunnostamisen sekä kentän valaistuksen muuttamisen energiatehokkaammaksi. Radat ja suorituspaikat ovat saamassa nykyaikaisen pinnoitteen ja kentän valaisinpylväisiin vaihdetaan led-valot.

Hankkeen kustannusarvio on 300 000 euroa. Siitä kunnan osuus olisi 210 000 ja viime viikolla jätetyn valtionapuhakemuksen osuus 90 000 euroa.

– Nyt näyttää hyvältä, toteaa kunnan liikuntakoordinaattori Petri Takala.

Työt eivät kuitenkaan lähde käyntiin ennen kuin päätös valtionavusta tulee.

– Sitä odotellaan toukokuussa, saattaa mennä kuun lopullekin. Töiden hyvä aloittamisaika voisi olla heinäkuussa. Työt kestävät ainakin kuukauden. Tuolla aikataululla kenttä saataisiin vielä hyvinkin loppukaudesta käyttöön, Takala suunnittelee.

 

Tammelan urheilukenttä sai tänä vuonna keskikentälleen uuden tekonurmen. Se aiheutti muutoksia myös talviliikuntaan, kun hiihtolatuja ei enää vedetä urheilukentälle.

Tällä hetkellä Tammelassa ei vielä muutenkaan hiihdetä.

– Lumitykkien käynnistäminen vaatisi pakkasta ja ladun aikaansaaminen varmaan viikon pakkasjakson. Hiihtäjät odottavat malttamattomina ladulle pääsyä, mutta joutuvat vielä odottamaan, Takala huomauttaa. FL

 

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti