Lounais-Häme

Tammelan Vedelle ja Lämmölle toimitilat

Forssan kaupunginhallitus hyväksyi maanantaina kauppakirjan, jolla kaupunki myy Forssan Lumi- ja Lämpöapu oy:lle hieman yli 1,7 hehtaarin suuruisen määräalan Sipilänkadun varrelta. Kauppahinta on hieman yli 43000 euroa.

Kaavamuutos menossa ja Tammelan Vesi ja Lämpö oy:lle ollaan rakentamassa uudet toimitilat alueelle. Nykyisin yrityksellä on lähinnä vain varasto Kirkkoahteentie 8:ssa Tammelassa.

Tammelan Vesi ja Lämpö oy:n toimitusjohtaja Jari Rantanen toivoo, että maakauppa saataisiin mahdollisimman pian lainvoimaiseksi, jolloin uusien toimitilojen rakentaminen voisi alkaa välittömästi. Rantanen sanoo, että yritys on joutunut muilta kiireiltään siirtämään omien toimitilojen rakentamista jo vuosia. Tarkoituksena on rakentaa toimisto- ja varastotiloja omaan käyttöön ja vuokratiloja kysynnän mukaan.

Tammelan Veden ja Lämmön liikevaihto on tänä vuonna yli miljoona euroa. Yritys työllistää lvi- ja kiinteistöhuollossa yli viisi henkilöä.

Yritys on rakentanut mm. Tammelan kunnan uuden lämpölaitoksen verkostoineen sekä C.P.E. Productionin toimitilojen laajennuksen Forssan Viksbergissä.

Uusimmat

Fingerpori

comic