Lounais-Häme

Tammelasta joulupukin hyvän tahdon kunta

 

Tammelan kunnasta tulee ensimmäinen joulupukin virallinen hyvän tahdon kunta Kanta-Hämeessä. Tulevana jouluna Tammela edustaa Joulupukkisäätiötä saattamalla ihmiset yhteen ja huomioimalla erityisesti lapsia.

Tammelan kunnan ja joulupukin ensimmäinen virallinen yhteistapahtuma järjestetään 9. joulukuuta. Tällöin pukki vierailee aamupäivän aikana päiväkodeissa ja iltapäivällä pukki on tavattavissa keskustan kaupoissa.

Kunnantalolla alkaa koko perheen yleisötilaisuus klo 16.30. Tarjolla on musiikkiesityksiä ja jouluisia makuelämyksiä. Joulupukki julistaa Tammelan hyvän tahdon kunnaksi klo 17.

Lounais-Hämeen Pirtillä järjestetään Santa Claus -jouluillallinen, jonka tuotto menee Tammelan kunnan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Tilaisuus on kaikille avoin ja mukaan pääsee ostamalla illalliskortin.

Tammela haluaa kunnanjohtaja Kalle Larssonin mukaan omalla esimerkillään näyttää ja kertoa, että jokapäiväisessä elämässä on lukematon määrä erilaisia tilanteita, joissa voi auttaa toista ihmistä olemalla kiltti.

-Hyvää mieltä pitää jakaa, jotta entistä useammalla on hyvä mieli. Parasta auttamisessa on, että se on pyyteetöntä, Larsson sanoo.

Tammelan kunnan yhteistyökumppanit ovat Santa Claus Finland ja Joulupukkisäätiö.

Joulupukki on yhteistyöstä myös innoissaan.

-Tammela näyttää kuntana esimerkkiä joulun todellisesta merkityksestä. Emme voi elää vain itseämme varten, jokainen hyvä teko voi synnyttää tuhat uutta hyvää tekoa. Hyviä tekoja mahtuu maailmaan rajattomasti, joulupukki sanoo.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti