Lounais-Häme

Tanakkaa tavaraa April-Rockissa Forssassa

 

Forssan Kulttuuri-Axel ry järjestää 1.4. järjestyksessään toisen April-Rock-konsertin, jonka pääesiintyjäksi nousevat Neljä Ruusua ja Ile Kallion Big Rock Band. Paikallista osaamista edustaa ABGB eli Alan Burges Garage Band.

Vuosi sitten ensimmäisessä April-Rockissa salin veti täyteen Popeda. Kulttuuri-Axelin puheenjohtaja Sami Mattila odottaa taas yli tuhannen hengen yleisömäärää, koska Ile Kallio ja Neljä Ruusua kuuluvat rockin kestomenestyjiin.

– Lanseerasimme tapahtuman vuosi aika. Lähinnä haemme tällaista rokahtavampaa festaria. Kun viime vuonna tuvan veti täyteen Popeda, nyt jatketaan samalla linjalla. Olemme tyytyväisiä, että saimme tämän luokan kaverit.

– Kun Neljä Ruusua oli viimeksi Holjilla markkinoilla, sehän veti koko torin täyteen. Bändillä on edelleen tosi paljon ystäviä. Jo Hurriganesista tutun Ile Kallion Big Rock Band on myös ihan loistava orkesteri. Sieltä löytyy kyllä tanakkaa tavaraa.

Ajankohdastaan ja ”kaikessa ihmeellisyydestään” huolimatta April-Rock on Sami Mattilan mukaan täyttä totta. Mattila myöntää tavoitelleensa Eppuja jo parina vuonna, mutta aikataulu ei ole sopinut.

Konserttipaikka, Lepistönkadun halli, osoitti toimivuutensa vuosi sitten.

– Se on oikein hyvä paikka, koska siellä on erittäin hyvä akustiikka ja eristystä sen verran, että sen saa pidettyä joko lämpimänä tai viileänä riippuen siitä, mikä aika vuodesta on.

Ovet aukeavat Lepistönkatu 18:n hallissa 1.4. kello 18. Musiikki loppuu puoli yhdeltä. Ohjeellisen esiintymisaikataulun mukaan ABGB astuu lauteille klo 19, Ile Kallio Big Rock Band klo 20.30 ja Neljä Ruusua klo 23.

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. Tarjoilusta vastaa Liekkitiimi A-oikeuksilla.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa helmikuun lopulla. Ennakkomyyntipaikat ovat Forssan Citymarketin info ja Vesihelmen kassa. Lippuja voi tavoitella myös sähköpostitse osoitteesta kulttuuriaxel@gmail.com.

Mattila on tyytyväinen, että ihmiset ovat ymmärtäneet, mitä Kulttuuri-Axel tekee forssalaisen musiikkielämän hyväksi.

– Meillä on hyvä ja monipuolinen tarjonta ja sitä kautta myös yritykset ovat lähteneet tukemaan meitä voimakkaasti. Tulot käytetään kulujen kattamiseen. Keväällä on esimerkiksi tulossa taas Unplugged-puistokonsertti, jonka esiintyjäbudjetti on kahdeksan tonnia. Kaikki se on jollain katettava, koska haluamme pitää unpluggedin ilmaisena yleisötapahtumana. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti