Lounais-Häme

Tanskan poliisi vaikenee yhä suuroperaatiosta, kolmea ihmistä etsitään edelleen

Kööpenhamina
29.09.2018, 12:47

Ulkomaat

Tanskassa poliisi vaikenee yhä eilisen suuren poliisioperaation taustoista ja tuloksista. Operaatiossa on etsittyä kolmea ihmistä, joiden epäillään liittyvän vakaviin rikoksiin.
Epäiltyjä etsitään tiettävästi yhä. Poliisi ei ole halunnut tarkentaa, minkälaisesta rikollisuudesta on kyse.
– Meillä ei ole mitään kommentoitavaa siihen, mitä tapahtui eilen tai mitä tapahtuu nyt, sanoi Henrik Stormer Kööpenhaminan poliisista Sydsvenskan-lehdelle. Hänen mukaansa mahdollisuuksien rajoissa kuitenkin on, että jotakin voidaan kertoa päivän kuluessa.
Tanskan poliisin käynnistämä suuroperaatio sulki perjantaina iltapäivällä liikenteen Tanskan suurimmalta Själlannin saarelta Ruotsiin, Saksaan ja muualle Tanskaan. Myöhään perjantai-iltana poliisi kertoi, että operaatio on yhä käynnissä.
Poliisi on kertonut löytäneensä mustan Volvon, joka on rekisteröity vuokra-autoyritykselle Ruotsissa ja jolla kolmikon epäillään liikkuneen.
Tanskan yleisradioyhtiö DR:n mukaan poliisi oli myöhään perjantai-iltana vahvasti läsnä Fynin saarella sijaitsevan Espen kylän lähettyvillä, jossa koirat partioivat aluetta ja kuvauskopteri tarkkaili ympäristöä. Poliisin kerrottiin ratsanneen alueella sijaitsevan maatilan, mutta sillä ei välttämättä ole yhteyttä operaatioon.
Poliisi perusti perjantaina Fynin saarelle liikkuvan komentokeskuksen, jonne kerääntyi useita ambulansseja ja poliisiautoja.

https://www.dr.dk/live/nyheder/live/2817575

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti