Lounais-Häme

Tanskassa odotetaan lisätietoa poliisin suuroperaation tuloksista

Kööpenhamina
29.09.2018, 06:35

Ulkomaat

Tanskassa odotetaan lisätietoa poikkeuksellisen suuren poliisioperaation tuloksista. Tanskan poliisi kertoi myöhään perjantai-iltana ruotsalaiselle TT:lle, että operaatio on yhä käynnissä.
Eilisillan tiedotustilaisuudessa poliisi kertoi löytäneensä tapaukseen liittyvän mustan Volvon, joka on rekisteröity vuokra-autoyritykselle Ruotsissa. Operaatiossa on etsitty myös kolmea henkilöä, joiden epäillään liittyvän vakaviin rikoksiin. Poliisi ei ole kertonut, ovatko epäillyt yhä vapaalla jalalla.
Tanskan poliisin käynnistämä suuroperaatio sulki perjantaina iltapäivällä liikenteen Tanskan suurimmalta Själlannin saarelta Ruotsiin, Saksaan ja muualle Tanskaan.
Tanskan yleisradioyhtiö DR:n mukaan poliisi oli myöhään perjantai-iltana vahvasti läsnä Fynin saarella sijaitsevan Espen kylän lähettyvillä, jossa koirat partioivat aluetta ja kuvauskopteri tarkkaili ympäristöä. Poliisin kerrottiin ratsanneen alueella sijaitsevan maatilan, mutta sillä ei välttämättä ole yhteyttä operaatioon.
Poliisi perusti perjantaina Fynin saarelle liikkuvan komentokeskuksen, jonne kerääntyi useita ambulansseja ja poliisiautoja.

https://www.dr.dk/live/nyheder/live/2817575

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic