Lounais-Häme

Tavoite ylitetettiin - kausikorttikampanja kiri komeasti maaliin

Palloseuran Kuudes pelaaja -kausikorttikampanja tuli lopulta komeasti kädet ylhäällä maaliin. Hämäläisittäin rauhallisesti vauhtiin päässyt tempaus kiihdytti viime kuussa tahtia ja kiri lopussa reippaasti yli tavoitteen.

Kausikortteja varattiin kampanja-aikana eli toukokuun loppuun mennessä lähes 600. Kampanjan toteutumisen rajana pidettiin 500:tä varausta.

– Minulle 500 ei ollut raja, vaan tavoite. Joka tapauksessa tässä on oltava tyytyväinen, kampanja onnistui hienosti, kertoo Forssan Palloseuran puheenjohtaja Juha-Matti Vuorela.

Lätkälippujen hinnoista on nuristu vuosia. Nyt ei ainakaan hinta ole este jääkiekon seuraamiselle paikan päällä hallissa, sillä FPS tarjosi normaalisti 150 euron hintaista kausikorttia joukkueen kotipeleihin 50 eurolla. Se ei tee enää monta euroa peliä kohden.

– Lippuja pidettiin kalliina, kun ne maksoivat 12 euroa. Sitten 10 euroakin oli liikaa, varmaan 8:kin olisi ollut. No nyt matsin hinnaksi tulee noin 2,5 euroa, sen ei pitäisi olla enää kallis, Vuorela toteaa.

Ohjeet varattujen kausikorttien lunastukseen löytyvät FPS:n nettisivuilta.

Vaikka ensi talven kausikortit kaupattiin halvalla, kertyy potista merkittävä summa Palloseuralle.

– Onhan tämä meille iso raha ja antaa pohjaa rakentaa jatkoa. Tästä on hyvä suunnitella uutta.

Kampanjaa seuraavien hyötyjen ei uskota jäävän vain kausikorteista saataviin rahoihin.

– Tämä antaa viestiä, että FPS kiinnostaa ja jäähallilla riittää ensi kaudella väkeä. Ja me uskomme, että kausikorttilaiset ottavat hallille mukaan myös ystäviään.

Lähestyvä kausi näyttää kaikin puolin hyvältä Palloseuran kannalta. Seura sai viikolla Suomi-sarjaan lisenssiin ja harjoitukset pyörivät täyttä häkää. Sarjan kärkeen tähtäävä joukkue harjoittelee nyt neljä kertaa viikossa.

Kaivattuja sopimusuutisiakin FPS:stä tihkuu viikoittain, viimeksi nimensä ovat pistäneet sopimuspaperiin hyökkääjät Eetu Moberg ja Joni Vuorela.

22-vuotias Moberg aloittaa kolmannen kautensa Palloseuran edustuksessa. Puolustavassa roolissa viime talven pelannut Moberg ei mässäillyt tehoilla debyyttikautensa tapaan, mutta on paljon töitä tekevänä ja loppuun asti taistelevana pelaajana tärkeä mies Palloseuralle. Hän toimi viime kaudella joukkueen kapteenina.

23-vuotias Vuorela aloittaa myös kolmannen kautensa Palloseurassa. Sentteri kokosi viime kaudella tehot 4+12.

– Lisää nimiä on luvassa, kunhan KooVeen ja Espoon tilanne selkenee. Lisäksi meillä on tiedossa sellaiset 5 pelaajaa, jotka ovat ilmoittaneet pelaavansa täällä, mikäli eivät saa sopimuksia ulkomailta, Vuorela sanoo. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic