Lounais-Häme

Tavoitteista ei tingitä yhtään

Forssan Suupparien valmistautuminen 2. divisioonakauteen on hyvässä vauhdissa. Joukkue aloitti yhteistreenit toukokuun puolivälissä ja veti niitä heinäkuun toiselle viikolle.

Nyt on menossa kolmen viikon omatoimijakso. Elokuun alusta alkaa lajinomaisesempi harjoittelu.

-Tunnelmat ovat aina tässä vaiheessa odottavat. Joukkueemme on taas vähän muuttunut, samoin muut joukkueet sarjassa. Muutokset tuovat aina omat haasteensa. Tähän asti niistä on selvitty hyvin, se on tavoite nytkin, kertoo FoSun päävalmentajana jatkava Pasi Lehtonen.

FoSulla on nyt valmiina 19 pelaajasopimusta. 2–3 puolustajan ja parin hyökkääjän kanssa neuvottelut ovat vielä kesken.

FoSusta lähti kolme kokenutta pelaajaa Loimaalle ja pari lupausta hakemaan läpimurtoa liigasta. Tilalle nousee taas FoSun omia nuoria kasvatteja.

-Joukkueemme on entistä nuorempi, edelleen forssalainen ja varmasti nälkäinen, Lehtonen sanoo.

FoSusta lähti Ville Salomäen ja Tommi Mäkisen mukana kokemusta ja fyysisyyttä. Tätä yritetään korvata omalla hyvällä pallollisella ja muutenkin aktiivisella pelaamisella.

-Pelitapaan ei tule kovin paljon muutoksia. Tietysti toivon, että pystymme pelaamaan molempiin suuntiin vielä aktiivisemmin kuin aiemmin.

Lehtosen mukaan tavoitteet pidetään korkealla.

-Monesta suunnasta on tullut viestiä, etei tavoitteista tingitä yhtään. Tähtäämme edelleen nousukarsintoihin ja voittoihin siellä.

Monissa joukkueissa on käynyt myllerrys. Lehtonen uskoo, että Sisä-Suomen lohkosta tulee kovatasoinen ja entistä tasaisempi.

-Tästä tulee mielenkiintoinen sarja. Sarja on varmasti tasainen, eikä mikään joukkue nouse muiden yläpuolelle. Ne ajat on ohi, jolloin tässä lajissa pystyi viettämään kesän lepäillen. FL

19 sopimusta valmiina
Maalivahdit Antti Järvinen, Jesse Kanerva.Puolustajat Valtteri Rämö, Tomi Heirola, Eetu Turunen (edustukseen B-pojista), Kasperi Grahn, Matti Mertanen, Riu Yaemyim.Hyökkääjät: Jesse Aaltonen, Markus Lintula, Timo Mäkinen, Viljami Kylä-Heiko (B-pojat), Kalle Laukkanen, Aleksi Kanninen, Joe Koppanen, Veeti Kainulainen (C-pojat), Valtteri Heikkonen, Miika Alrnius, Jose Oras.Valmentajat Pasi Lehtonen, Jani Vuorela.Neuvottelut kesken 2–3 puolustajat ja parin hyökkääjän kanssa.

Uusimmat

Fingerpori

comic