Lounais-Häme Jokioinen

Teatteri Tuntematon siirtää Tuntemattoman sotilaan esitykset kesäkuulle 2021

Tuntematon sotilas siirtyy kesäkuulle 2021.
Teatteri Tuntematon oli estradilla Jokioisten viime vuoden itsenäisyyspäivän juhlassa, jossa teatterille myönnettiin kunnan kulttuuripalkinto. Kuva: Lassi Puhtimäki
Teatteri Tuntematon oli estradilla Jokioisten viime vuoden itsenäisyyspäivän juhlassa, jossa teatterille myönnettiin kunnan kulttuuripalkinto. Kuva: Lassi Puhtimäki

Teatteri Tuntemattoman johtokunta päätyi samaan ratkaisuun kuin moni produktio jo aiemmin, ja päätti vallitsevan tilanteen vuoksi siirtää ensi kesälle suunniteltuja esityksiään vuodella eteenpäin.

Aikaisin keväällä teatteri linjasi, että esityskausi voisi olla mahdollista siirtää syksymmälle, mutta toukokuun kokouksessa tehtiin lopullinen päätös näytösten siirtämisestä kesäkuulle 2021.

Teatterin oli tarkoitus esittää tänä vuonna oma tulkintansa Tuntemattomasta sotilaasta. Päätös perumisesta oli haikea, mutta välttämätön, sillä riskiä yleisön, esiintyjien ja työryhmän turvallisuuden vaarantamisesta ei haluta ottaa.

– Tuntematon sotilas olisi juhlistanut hienolla tavalla Väinö Linnan 20.12.2020 olevaa 100-vuotissyntymäpäivää. Lisäksi meillä on koossa uskomattoman hieno työryhmä esiintyjineen ja orkestereineen, sekä Väinö Linnan perikunnan täysi tuki.

– Mitään ei onneksi ole menetetty, koska pystymme jatkamaan täysin samalla kokoonpanolla myös ensi kesäkuussa ja lupaamme tarjota uskolliselle yleisöllemme silloin mieleenpainuvan esityksen, teatterin johtokunta vannoo tiedotteessa.

Lue myös: Ei niin tuntematon suuruus: Maalaiskomedialla hurmannut Teatteri Tuntematon pokkasi Jokioisten kulttuuripalkinnon (FL 6.12.2019)

Uusimmat

Näkoislehti

23.9.2020

Fingerpori

comic