Lounais-Häme

Tekemisen kulttuuri lähtee kotoa

Vesa Raatikainen aloitti puuronkeiton illalla Liekkitiimin hallilla ja jatkoi projektia taas aamukuudelta. Kahdessa isossa soppatykissä valmistunutta puuroa Raatikainen ja kumppanit lähtivät sittemmin jakamaan lähiseudun Tokmannien pihamaille. – Hernekeittoa olemme tehneet jo kahdentoista vuoden ajan, joulupuuroja yhdeksän vuotta. Syömistä jaamme tapahtumissa ja eri kauppaliikkeiden edustoilla lähinnä sadan kilometrin säteellä, mutta olemme vieneet ruokaa myös oululaisille ja…

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti