Lounais-Häme

Tekonurmikenttä tekeillä Urjalaan

Urjalan kunnanhallitus hyväksyi Urjalan kunnan ja Urjalan Palloseuran välisen yhtenäiskoulun kentän vuokraamisen. Urheiluseura on rakentamassa junioreille suunnatulle pienelle kentälle tekonurmen. Kentän kustannusarvio on noin 100000 euroa, jonka kattamiseen seura pyrkii saamaan EU-rahaa, yksityistä rahaa ja ottaa myös lainaa.

Kentän vuokra-aika alkaa ensi vuoden alussa ja on voimassa vuoden 2027 loppuun asti. Alue vuokrataan liikuntakäyttöön.

Palloseura maksaa vuokra-alueesta nimellisen 1 sentin vuokran vuodessa. Seura sitoutuu rakentamaan alueelle tekonurmikentän. Jos rakentaminen peruuntuu, kunnalla on oikeus purkaa vuokrasopimus.

Urjalan peruskouluilla, Väinö Linnan lukiolla ja kunnan esioppilailla on kouluvuoden kaikkina koulupäivinä klo 8–16 ensisijainen käyttöoikeus tekonurmikenttään. Muina aikoina kenttä on seuran käytössä. Mikäli vuokralaisella tai kouluilla ei ole kentälle käyttöä, kenttä on vapaasti kuntalaisten käytettävissä

Urjalan kunta vastaa kentän valaistuksen sähkökuluista vuokra-ajalta.

Yhtenäiskoulussa koulutoiminta alkaa huhtikuussa. Viereisen Kirkonkylän koulun purkaminen on vuorossa ensi kesänä.

Urjalan kunnanhallitus valitsi tarjouskilpailuun 17 yritystä. Kunta hylkäsi kolmen yrityksen osallistumishakemuksen: kaksi ei toimittanut vaadittuja kelpoisuusselvityksiä ja yksi ei täyttänyt kelpoisuusvaatimuksia liikevaihdon osalta.

Urakoitsijan valitsee kunnanhallitus. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti