Lounais-Häme

Terveystalo osti Forssan Erikoishammaslääkärit

Forssan Erikoishammaslääkärit Oy on vaihtanut yrityskaupassa omistajaa. Ostaja on Terveystalo Oyj.

Forssan Erikoishammaslääkäreissä on työskennellyt seitsemän hammas- ja erikoishammaslääkäriä, viisi hammashoitajaa ja kaksi suuhygienistiä. He siirtyvät Terveystalon palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Muutosta ei tule myöskään tiloihin. Hammaslääkäripalveluja tarjotaan edelleen osoitteessa Kutomonkuja 2. Terveystalo Forssa on toiminut samassa rakennuksessa mutta nyt sen palvelutarjonta laajenee.

Forssan Erikoishammaslääkärit Oy:n toimitusjohtaja Pertti Salpiola siirtyy hammaslääkärikeskuksen vastaavaksi hammaslääkäriksi.

Forssan Erikoishammaslääkärit aloitti Forssassa vuonna 2001 yhdellä vastaanottohuoneella. Myyntihetkellä vastaanottohuoneita oli kuusi.

-Yritys oli saatu erittäin hyvään tilaan, joten nyt oli hyvä aika luopua omistuksesta, Salpiola kommentoi ja näkee yrityskaupassa mahdollisuuksia.

-Tässä kokoluokassa tarvitaan isompia hartioita, kun tavoitteena on toiminnan kehittäminen ja laajentaminen.

Terveystalon palvelutarjonta laajentui hammashuoltoon ja hammaslääkäripalveluihin kesällä 2015. Tavoitteena on, että keväällä 2017 hammaslääkäripalveluita on saatavilla 20 paikkakunnalla.

-Tavoitteenamme on kasvattaa hammaslääkäripalveluista merkittävä osa liiketoimintaamme, Terveystalon suunterveyden palveluista vastaava liiketoimintajohtaja Tapani Kyrki sanoo.

Kyrki uskoo, että Terveystalo Forssan nykyisistä asiakkaista varsin moni käyttää jatkossa myös Terveystalon hammaslääkäripalveluja.

-Uskomme vahvasti, että asiakkaiden määrän lisääntyminen tarkoittaa myös työntekijämäärän kasvua.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti