Lounais-Häme Helsinki

THL: Suomessa 5  412 varmistettua koronavirustartuntaa – Uusia tartuntoja 85

Kuva: EPA

Suomessa on nyt 5  412 varmistettua koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Uusia varmistettuja tartuntoja on 85. Uusien tartuntojen määrä on suurempi kuin eilen, jolloin niitä oli 73.

Uusista koronaviruksen aiheuttamista kuolemista kerrotaan iltapäivällä. Eiliseen mennessä koronaviruksen aiheuttamia kuolemia oli Suomessa todettu 240.

Kanta-Hämeessä yhteensä 90

Tiistaihin 5. toukokuuta mennessä Kanta-Hämeen alueella on todettu yhteensä 90 koronavirustartuntaa. Tartunnan saaneita on Hämeenlinnan, Forssan ja Riihimäen seuduilla. T

Maanantain 4.5. aikana valmistuneissa näytteissä ei ollut yhtään uutta positiivista tulosta, mutta tilastoihin lisättiin yksi HUS:n alueella todettu kantahämäläisen henkilön tartunta.

Keskussairaalassa on tällä hetkellä hoidossa yksi koronaviruspotilas. Tehohoidossa ei ole tällä hetkellä yhtään todennettua koronapotilasta. Sairaalahoidosta kotiutettuja potilaita on jo lukuisia. Kymmeniä tartunnan saaneita kantahämäläisiä on jo parantunut koronviruksen aiheuttamasta taudista.

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic