Lounais-Häme

Thomas Stenius Hevosopiston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi

Hevosopisto oy:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Thomas Stenius yhtiökokouksessa torstaina Ypäjällä. Hevosurheilun valtakunnallisen valmennuskeskuksen ja alan suurimman oppilaitoksen hallituksen uudella puheenjohtajalla on vahva asiantuntijatausta.

Suomen Ratsastajainliiton pitkäaikainen hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja Thomas Stenius on kotoisin Kauniaisista. Stenius on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari ja työskennellyt pitkän uransa aikana muun muassa Gyllenbergilla ja Vencapilla. Hevosalalla hänet tunnetaan ratsastavan tyttären isänä ja Kauniaisten Ratsastuksenkeskuksen osakkaana.

Puheenjohtajan paikalta väistyy muuramelainen Laura Airaksinen. Airaksinen toimi puheenjohtajana vuoden ajan.

Hallituksen puheenjohtajan valinnan lisäksi yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen viime tilikaudelta. Yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että päättyneeltä tilikaudelta kertynyt voitto kirjataan voitto- ja tappiotilille. Yhtiökokous päätti myöntää vastuuvapauden vuodelta 2017 kaikille hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle.

Hallituksen jäseninä jatkavat Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen, Suomen Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwall, Opetus- ja kulttuuriministeriön kehittämispäällikkö Jouni Kangasniemi sekä sivistystoimenjohtaja Jarmo Pynnönen Forssasta.

Uusina jäseninä aloittavat valtion edustajana Metsähallituksen viestintäjohtaja Terhi Koipijärvi sekä Ypäjän kunnan edustajana Kari Haimi.

Uusimmat

Fingerpori

comic