Lounais-Häme

Tietotalon lounasravintolaan etsitään pian uutta yrittäjää

Tietotalon lounasravintolan yrittäjä vaihtuu. Pitopalvelu R. Holappa Oy:n vuokrasopimus päättyy lokakuun viimeisenä päivänä, jolloin tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta siitä, kun yritys aloitti Tietotalossa.

Kunta ryhtyy pikapuoliin etsimään lounasravintolaan uutta yrittäjää.

-Me keskitymme jatkossa pitopalveluun, jota olemme tehneet koko ajan lounasravintolan rinnalla. Nyt on ollut se tilanne, että kumpikin on hiukan kärsinyt. Pitopalveluasiakkaille vastaaminen on saattanut venyä arkityön vuoksi, yrittäjä Raija Holappa sanoo.

Holapan mukaan yksi syy lopettamiseen ovat myös laskeneet asiakasmäärät.

-Luke ja MTT ennen sitä oli meidän suurin asiakkaamme. Väkeä on siellä vähennetty, eikä esimerkiksi kokouskahvituksia ole juurikaan enää ollut, kun hallintoa on siirtynyt Helsinkiin, Holappa selittää.

Lounastoiminnan lopettaminen tarkoittaa, että pitopalvelulle on löydyttävä uusi valmistuskeittiö. Se tulee sijaitsemaan Lopella, jossa Holappa myös vuokraa juhlatilaksi kunnostettua entistä Vojakkalan koulua.

-Meidän pääpaikkamme on jatkossa Lopella. Pitopalvelukeikkoja teemme kuitenkin entiseen malliin myös Forssan seudulla. Tietotalollekin tulemme tietysti, jos meidät sinne tilataan.

Ometta sulkee ovensa syyskuussa. Tarkkaa päivämäärää Raija Holappa ei vielä osaa sanoa.

Lokakuu tullaan joka tapauksessa käyttämään tilojen tyhjentämiseen mahdollista uutta yrittäjää varten. FL

Fingerpori

comic