Lounais-Häme

Tiina Koskesta Yrittäjänaisten uusi puheenjohtaja – Koski aikoo toimia esimerkkinä ja innostajana

"Meidän pitää olla vahvempia, jotta voimme parantaa yrittäjänaisten asemaa."
Tiina Koski (oik.) on ollut luomassa ravintola Vispilää yhdessä miehensä Veli-Matti Kosken ja Krista Mänttärin kanssa.

 

Tiina Koski valittiin lauantaina Suomen Yrittäjänaisten hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Valinta tehtiin Suomen Yrittäjänaisten liittokokouksessa.

Tammelalainen ravintola-alan yrittäjä Tiina Koski aloittaa kaksivuotiskautensa puheenjohtajana vuoden 2019 alusta. Koski on ollut vuodesta 2014 lähtien mukana Yrittäjänaisten hallituksessa sekä toiminut viestintätoimikunnassa vuosina 2014–2015. Vuodesta 2016 hän on toiminut Yrittäjänaisten varapuheenjohtajana sekä työvaliokunnan jäsenenä.

Omassa paikallisyhdistyksessään, Forssan Seudun Yrittäjänaisissa, hän on ollut jäsenenä vuodesta 2005 lähtien sekä toiminut monissa eri luottamustehtävissä, muun muassa varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana.

– Kyllä, totta kai lämmittää sydäntä, että suuri joukko jäsenistämme oli takanani. Tiesin, että tunnen kentän hyvin mutta vastassani oli hyvä haastaja, joten en olisi uskonut, että tulos olisi ollut näin selvä. Olen siitä kovin kiitollinen ja nöyrin mielin otan tehtäväni vastaan.

Koski on toiminut kohta 19 vuotta yrittäjänä ravintola-alalla ja tuntee henkilökohtaisesti kaikki ne epäkohdat, jotka Suomen Yrittäjänaisten pitäisi pystyä ratkaisemaan. Koski kertoo olevansa rohkea ja hänellä on halua toimia esimerkkinä ja innostajana.

– Me tarvitsemme lisää näkyvyyttä, jotta saamme lisää jäseniä, jotta olemme neuvottelupöydissä vahvempia. Meidän pitää olla vahvempia, jotta voimme parantaa yrittäjänaisten asemaa. Yrittäjänaisten asema pitää olla vahva, jotta yrittäjyys ja naisyrittäjyys olisi entistä houkuttelevampi valinta yhä useammalle, Koski summaa.

Liittokokouksessa valittiin hallitukseen seuraavat jäsenet: Ulrika Larpes, Kristiina Engström, Jaana Koskinen sekä Tiina Lepola. Heidän varajäsenikseen valittiin Anne Auramo, Sari Hagemeier, Tiina Grönlund sekä Sirpa Huhtala. Yrittäjänaisten hallituksessa jatkavat Annukka Kääriäinen, Tarja Lakkala, Sirpa Pii-Keinonen ja Liisa Seppälä sekä heidän henkilökohtaiset varajäsenensä Merja Loutti, Aide Tonts sekä Paula Hjelt-Putilin.

 

Fingerpori

comic

Näkoislehti

17.2.2020

Uusimmat