Lounais-Häme

Tiistaina todettiin viisi uutta tartuntaa Kanta-Hämeessä, koronainfo pidetään torstaina

Sairaanhoitopiiri pitää torstaina kantahämäläisille koronainfon pahentuneen tautitilanteen takia.
Pandemiaryhmä harkitsee ensi viikolla, otetaanko maakunnan sisällä käyttöön erilaisia koronasuosituksia seudullisen tautitilanteen mukaan, kertoo johtajaylilääkäri Sally Järvelä. Kuva: Pekka Rautiainen
Kanta-Hämeen johtajaylilääkäri Sally Leskinen. Kuva: Pekka Rautiainen

Tiistain 18. toukokuuta aikana Kanta-Hämeessä todettiin viisi uutta koronavirustartuntaa, kertoo Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri Twitter-tilillään. Kaikki tapaukset ovat Hämeenlinnan seudulta. Neljä tartuntaa liittyy Kanta-Hämeen keskussairaalan osastoepidemiaan. Yhden jäljitys on vielä kesken.

Tuntuva määrä testituloksia vastattiin positiivisiksi Fimlabilta aamuyöllä, mitkä tilastoidaan kuluvan päivän luvuiksi ja raportoidaan siis vasta huomenna. Näiden tapausten jäljitys on vasta alkamassa.

Juttu jatkuu Twitter-upotusten jälkeen.

Nopeasti pahentuneen koronatilanteen vuoksi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri järjestää kantahämäläisille koronainfon torstaina 20. toukokuuta kello 11.
Johtajaylilääkäri Sally Leskisen lähetys on vapaasti seurattavissa verkon kautta Teams Live Event -lähetyksenä.

Lähetyksen aikana Leskiselle voi lähettää myös kysymyksiä, joihin hän vastaa suorassa lähetyksessä.

Mukaan lähetykseen pääsee tästä. Lähetyksen loputtua saman linkin kautta tilaisuuden tallennetta voi katsoa muutaman päivän ajan.
Parhaiten lähetys toimii, jos laitteelle lataa Microsoft Teams -sovelluksen. Katselu onnistuu myös verkkoselaimen kautta. Applen Safari-selain ei toistaiseksi tue Teams-lähetyksiä, joten iPhonen tai iPadin käyttäjien on ladattava Teams-sovellus sovelluskaupasta tai käytettävä toista verkkoselainta.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic