Lounais-Häme Forssa

Tila ja aika kortilla: FJK taipui TPS:lle

TPS vei pisteet virheisiin sortuneelta FJK:lta.
Sakari Suontausta yrittää mennä läpi turkulaispuolustuksesta.

Muutamat pahat virheet koituivat kalliiksi FJK:lle P20-ikäluokan Ykkösessä maanantaina Forssassa. Virheistä armotta rankaissut TPS:n kakkosjoukkue vei pisteet mukaan 2–4 (0–2) -lukemin Turkuun.

Heti pimenevän illan ensimmäinen maali syntyi FJK:n kannalta harmillisesti, kun alakerta ei oikein tiennyt, voiko maalivahti ottaa pallon käsiin vain ei. Tepsin Samuel Lehtinen ei empinyt ja vei vieraat 0–1-johtoon. 0–2 syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta. FJK ei pystynyt purkamaan tilannetta, jolloin Enoma Egharevba puski pallon FJK-maaliin.

Forssalaisillakin oli muutama tekopaikka, mutta viimeistelystä uupuivat tehot. Lähimmäksi pääsi tolppaan laukonut Manu Kuisma.

TPS meni 0–3-johtoon heti toisen puoliajan aluksi, kun keskityspallo pompahti FJK-puolustuksesta omiin. FJK kavensi 55. minuutilla 1–3:een. Aki Mononen laukoi pallon TPS:n maaliin.

Hyvin liikkunut ja koko ajan päälle käynyt TPS karkasi taas kolmen maalin johtoon, kun Christian Linna laukoi oikealta 1–4-osuman. Maalia edelsi FJK:n paha pallonmenetys keskialueella.

Loppunumerot 2–4:ään viimeisteli kulman roikkupallolla maaliin jatkanut Atte Ekholm.

– Sorruimme tänään omiin virheisiimme. Tasuri olisi ollut otettavissa, FJK:n valmentaja Ismo Suontausta sanoi.

FJK:lla on Ykkösessä vielä pari peliä jäljellä. Kahdeksantena olevan FJK:n sarjapaikka Ykkösessä on kutakuinkin varmistettu.

Asiasanat

Fingerpori

comic

Näkoislehti

26.2.2020

Uusimmat