Lounais-Häme

Tilanahtaus helpottuu – Myllykylän oppilaita siirtyy koulukeskukseen

Myllykylän koulun tilanahtauteen saadaan ensi syksystä alkaen pientä helpotusta, kun koulun 6. luokan 9 oppilasta siirtyy opiskelemaan Koulukeskukseen.

Sivistyslautakunnan päätöksen taustalla on Myllykylän koulun nykyisten 5. luokan oppilaiden huoltajien ja koulun opettajien esitys, jossa he toivovat muuttoa.

Kirjelmässään henkilökunta ja huoltajat huomauttavat, että erityisopettajalla ei ole Myllykylässä omaa tilaa puhumattakaan pienryhmätiloista, joita voisi joustavasti opetuksessa käyttää. Ensi lukuvuonna Myllykylässä tulee olemaan yksi opettaja vähemmän ja vastaavasti yksi yhdysluokka enemmän.

-Oppilaiden ei tarvitsisi opiskella haasteellisessa yhdysluokassa, ruotsin kielen opetusta ei tarvitsisi erikseen Myllykylään järjestää, liikunta- ja käsityöopetukseen Koulukeskuksessa on asianmukaiset tilat. Samalla Myllykylän tilanahtaus helpottuisi, kun meille vapautuisi yksi pienryhmätila erityisopetuksen ja oppilaiden tilapäiskäyttöön, esityksessä todetaan.

Tammelan sivistystoimenjohtaja Mari Haapanen toteaa, että pedagogisesti ja toiminnallisesti huoltajien ja henkilökunnan esitys on järkevä. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic