Lounais-Häme

Timo Kalliosta Forssan Yrittäjien puheenjohtaja

Forssan Yrittäjien puheenjohtajana vuodenvaihteessa aloittava Timo Kallio puhkuu intoa uuden tehtävänsä alla. Eero Augustinilta puheenjohtajan nuijan napatessaan hän tietää, että työsarkaa on edessä.

-Olen ollut jo kolme vuotta yrittäjien hallituksessa, joten homma on tuttua. Voin luottaa siihen, että saan tehtävässäni tukea ja tiedän, että esimerkiksi Eerolta voin aina kysyä, jos joku asia askarruttaa, Kallio sanoo.

Hänen mukaansa Forssan Yrittäjien uusi hallitus on sopiva yhdistelmä kokemusta ja nuoruutta.

-Maailma muuttuu, niin myös yrittäjyys. Itse olen verkkokauppiaana tuomassa digiajattelua vanhojen toimintatapojen rinnalle, Forssan Huoltopalvelu oy:n toimitusjohtaja kuvailee.

Samalla hän toteaa edustavansa hallituksen nuorinta ääripäätä, mutta huomauttaa, että nuorennusleikkausta on yrittäjäyhdistyksessä tehty maltillisesti.

Tärkeänä tehtävänään Kallio pitää toimimista linkkinä Hämeen Yrittäjien ja Forssan paikallisyhdistyksen välissä.

-Tehtäväni on raportoida, missä Forssassa mennään ja tuoda tietoa myös Forssaan päin.

Kallio odottaa innostuneena pestinsä alkamista.

-Olen valmistautunut puheenjohtajuuteen pitämällä aikaisempaa matalampaa profiilia muissa luottamustehtävissäni. Töiden jälkeen yrittäjien asian ajaminen on tärkeintä, hän vakuuttaa

Tavoitteekseen Kallio on asettanut yrittäjäyhdistyksen pitämisen ajan tasalla siitä, miten paikallisilla yrittäjillä ja yrityksillä menee.

-Vaikka meillä Forssassa on aloitteleville yrittäjille hyvät palvelut, kokeneita mentoriyrittäjiäkin tarvitaan avuksi aloitteleville. Vertaistuen antaminen ja saaminen on kaikille yrittäjille tärkeää, sanoo Kallio.

Forssan Yrittäjät vuoden 2017 alusta: puheenjohtaja Timo Kallio, hallituksessa Eero Augustin, Simo Jaakkola, Mikko Pirttilä, Minna Lundén, Johanna Talikainen, Arto Heino, Kauko Nyström, Juha Jansson ja Juhani Sjöman. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti