Lounais-Häme

TJ0-musiikkivideolla panssarivaunu ajaa pianon ylitse

Videolla kuullaan soittokunnan kotiutuvien alikersanttien säveltämä, sovittama ja tuottama kappale.

 

Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnan tuoreet alikersantit ovat kotiutumisensa kunniaksi toteuttaneet tuttuun tapaan TJ0-musiikkivideon. Videolla muistellaan vuoden mittaista matkaa tavalla, johon kuka tahansa palveluksensa päättävä voi samaistua.

Videolla näytetään tänä vuonna myös ensimmäistä kertaa, mitä tapahtuu, kun pianon yli ajetaan panssarivaunulla.

Aiempien saapumiserien videot ovat keränneet parhaimmillaan lähes puoli miljoonaa näyttökertaa Youtubessa ja herättäneet huomiota kaikissa Suomen merkittävissä uutismedioissa.

Videolla kuultavan Kerta vielä! -kappaleen ovat säveltäneet, sovittaneet ja tuottaneet kokonaisuudessaan Varusmiessoittokunnan kotiutuvat alikersantit. Kappaleen toteutuksessa ovat mukana kaikki soittokunnan kokoonpanot. Videolla nähdään konserttisoittokunta, jousiyhtye, bändisoittajia, rumpuryhmä sekä kivääritaitoryhmä.

Kappaleen teknisestä toteutuksesta ovat vastanneet soittokunnan äänitekniikan osaajat ja videon ovat toteuttaneet soittokunnan omat viestintälinjan varusmiehet.

Kappaleen on säveltänyt tuore alikersantti Joni Hartikainen. Videon on ohjannut aliupseerikurssin viestintälinjalla palvellut, juuri alikersantiksi ylennetty Toni Pakarinen.

Uusimmat

Fingerpori

comic