Lounais-Häme

Toinen erä voiton tae

Yhdistelmäjoukkue RSS Panthers/FoSu jatkaa hyviä otteita C2-poikien SM-sarjassa. Joukkue otti lauantaina maukkaan voiton, kun se kukisti Forssassa SB Vaasan maalein 9–7 (1–2, 7–3, 1–2).

Avauserä Forssan illassa painettiin tasaisesti. Ottelun avausmaali nähtiin yhdeksännellä peliminuutilla. Juuri kun Panthers/FoSu tuli jäähyn jälkeen täysilukuiseksi, pääsi Wäinö Laine sutimaan maalin läheltä SB Vaasan johtoon.

Panthers/FoSun kuitti tuli pian. Roope Heikkilä tarjoili maalin takaa hyvän syötön Matias Hynniselle maalin eteen, eikä tämä erehtynyt.

Ensimmäiselle tauolle lähdettiin kuitenkin Vaasan maalin johdossa, kun Joona Myllyaho viimeisteli nopean hyökkäyksen päätteksi 1–2-lukemat.

 

Yhdistelmäjoukkueen tasoitusta ei tarvinnut odotella toisessa erässä pitkään. Ville Rusi syötti, Roope Heikkilä viimeisteli 2–2:een.

Ja lisää tuli. Hyvän iskun päälle saanut Panthers/FoSu teki viisi seuraavaakin osumaa ja oli erän puolivälin jälkeen jo 7–2-johdossa. SB Vaasa otti välillä aikalisän, mutta vasta maalivahdin vaihtaminen sai joukkueen peliin ryhtiä.

Vaasa teki nopeasti kolme maalia, mutta päätöserään lähdettiin tilanteessa 8–5, kun Roope Heikkilä onnistui maalinteossa aivan erän lopulla.

Kolmannessa erässä Pantteri-FoSu osui kerran ja vieraat kahdesti, joten voittolukemat kirjattiin kotijoukkueelle 9–7.

-Vähän oli nihkeä peli meiltä. Olimme aluksi unessa ja vastustaja rankaisi meidän virheistämme, kuten oikeastaan se teki koko ottelun ajan. Toinen erä oli meiltä hyvä ja iskimme hyvällä prosentilla maaleja, jonka jälkeen vastustaja sai taas otetta. Ei ihan tasapainoinen esitys, mutta voitto tuli, kertoi erityisesti kolmoskentän otteisiin tyytyväinen RSS Panthers/FoSun valmentaja Tomi Hietanen. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti