Lounais-Häme

Tonttien alennusmyynti jatkumassa Tammelassa

Tonttien alennusmyynti jatkuu Tammelassa syyskuun loppuun asti, mikäli kunnanvaltuusto hyväksyy kunnanhallituksen esityksen. Viime vuoden toukokuussa alkaneen kampanjan piti alunperin kestää huhtikuun loppuun asti. Alennusmyynti koskee yhteensä 68 tonttia, joista 13 on Kaukjärven teollisuusalueella sijaitsevia teollisuustontteja.

Tammela antaa kunnanvaltuuston määrittelemästä tontin maapohjan myyntihinnasta 50 prosentin alennuksen. Myyntikampanja ei koske jo varattuja tai vuokrattuja tontteja. Tontteja koskevat kunnallistekniset liittymät ovat normaalihintaisia.

Eniten omakotitontteja on myynnissä Kydön/Kirstilän alueella sekä Siiki-Mutalan alueella. Myös Similänkulmalla Nuutissa on vielä useita myymättömiä tontteja.

Kampanjan tavoitteena on vauhdittaa kunnan elinkeinotoimintaa ja asukashankintaa. Osasyynä kampanjan jatkamiselle on se, että kunta on kevään aikana järjestänyt nuorkauppakamareille kilpailun keinoista markkinoida Kaukjärven teollisuusaluetta.

Asuintonttien kysyntä on kunnanjohtaja Kalle Larssonin mukaan kiihtynyt kampanjan loppua kohden, joten myös näiden osalta kampanjaa kannattaa jatkaa vielä kesän 2018 ajan. Teollisuustonttien kauppa on ollut jumissa.

-Kampajan aluksi oli pientä kiinnostusta ja muutama tontti myytiinkin. Syyskuulta tammikuulle oli tosi hiljaista, mutta viimeiset kuukaudet kysyntä on selvästi kasvanut ja valmistelemme parhaillaan muutamaa kauppaa, Larsson kertoo.

-Tekemällä asioita oikein ja näkymällä tästä voitaisiin saada kiva kesä, hän muotoilee. FL

 

Aiheesta aiemmin:

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/35968-tonttikaupassa-nyt-ostajan-markkinat

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti