Lounais-Häme

Torilla myös vaalien välissä - 65-vuotias Jokioisten Vasemmistoliitto juhlii

-Kyllä sitä pitää näkyä torilla muulloinkin kuin vaalivuosina, toteavat Jokioisten Vasemmistoliiton aktiivit polttavassa helteessä kotikunnan torilla.

Puolue on tarjonnut torikahvit kerran kuussa kesän ajan. Puheenjohtaja Sakari Ahonen lupaa, että torikahvit keitetään vielä elokuussakin.

-Tässä kuulee mukavasti paikkakunnan uutiset ja politiikan päivänpolttavat, ja samalla tulee puitua sääkin. Kahvivieraita on käynyt parhaimmillaan 70.

Vasemmistoväki virittelee jo vaalivankkureita ensi vuoden vaaleihin. Ensimmäisenä mielessä torin tiimillä ovat eduskuntavaalit, koska maakuntavaalien ajankohta on vielä heistä sumea. Ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin jokioislaiset vasemmistolaiset mielivät omaa Tarja Kirkkola-Heleniusta.

Aktiivit virittäytyvät myös ensi lauantaihin ja Jokioisten Vasemmistoliiton 65-vuotisjuhlaan. Puheiden ja ohjelman lomassa kunnallisneuvos Pentti Kirkkola kertoo toiminnasta ensin SKDL:n kunnallisjärjestönä ja sitten Jokioisten osastona ja lopulta Vasemmistoliittona.

-Aate, asia ja kannatus on ollut sama. Meillä on ollut Jokioisilla aina hyvä kannatus – siinä 20 prosentin tuntumassa, mutta on sen eteen tehty työtäkin, Kirkkola toteaa.

65-vuotisjuhlan jälkeen alkaa samassa paikassa toinen juhla eli Lounais-Hämeen vasemmistolaisten yhteinen kesäjuhla, jossa eduskuntakatsauksen tarjoilee juhlassakin puhuva kansanedustaja Jari Myllykoski. FL

Jokioisten Vasemmistoliitto 65 vuotta 28.7. klo 14 Murron talkootupa, Korventie 388, Jokioinen.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic