Lounais-Häme

TPV rankaisi FJK:n virheistä

FJK ei pystynyt jatkamaan parissa pelissä löytynyttä hyvää virettään Tampereella.

TPV:n kakkosjoukkue oli tyly isäntä keskiviikkoiltana Hervannassa. Tehokkaasti viimeistellyt TPV piti Kolmosen sarjapisteet Tampereella avauspuoliajan maalein lukemin 3–0 (3–0).

FJK aloitti ottelun terävästi, ja joukkueella oli useampikin maalintekopaikka. Paikoista ei saatu kuitenkaan osumia, jonka jälkeen ote siirtyi TPV:lle.

– Siinä kävi klassisesti. Kun ei saatu itse sisään, vastustaja tuli ja teki maalit, harmitteli FJK:n valmentaja Miika Murtolahti, jonka mukaan TPV:n maalit syntyivät enemmän tai vähemmän FJK:n virheistä.

Toinen puoliaika mentiin maalittomasti. TPV hallitsi pallollista peliä, mutta FJK sai myös kehiteltyä muutaman paikan. Niissäkään ei onnistuttu.

– Meidän etsikkoaikamme oli ottelun alussa. Siinä olisi pitänyt tekemään vähintään se yksi maali.

FJK oli liikkeellä varsin varamiehisellä joukkueella, koska kokoonpanosta puuttuivat muun muassa pelikieltoja kärsivät Atte Ekholm, Manu ja Topi Kuisma, loukkaantunut Santeri Ketola ja matkoilla ollut Christoffer Enckelman.

12 pistettä Kolmosessa kerännyt FJK jatkaa sarjapelejä ensi viikon perjantaina, jolloin Ilves-Kissat saapuu Forssaan. FL

Uusimmat

Näkoislehti

5.7.2020

Fingerpori

comic