Lounais-Häme Humppila

Traktorikisa toi positiivista virettä Humppilan kauppakeskukseen – Yrittäjät odottavat innoissaan jatkoa

Katsojia oli paljon, ja alueen parkkipaikat olivat täynnä ja parkkitilaa oli myös pellolla.
Traktorikisat houkuttelivat Humppilaan runsaasti katsojia, mikä näkyi myös Humppilan Lasin kauppakeskuksessa. Kuva: Tapio Tuomela
Traktorikisat houkuttelivat Humppilaan runsaasti katsojia, mikä näkyi myös Humppilan Lasin kauppakeskuksessa. Kuva: Tapio Tuomela

Uuden tractor pulling -radan avauskilpailut toivat lauantaina runsaasti väkeä Humppilaan. Kisa-alue sijaitsee Humppilan lasitehtaan tuntumassa. Kilpailujen vaikutus näkyi myös Humppilan Lasin kauppakeskuksessa, johon traktoriväki toi positiivista virettä.

– Traktorikisa veti valtavasti ihmisiä. Katsojia oli paljon, ja alueen parkkipaikat olivat täynnä ja parkkitilaa oli myös pellolla. Liikenteenohjaus sujui hyvin. Kauppakeskuksen etupuolelle oli myös jätetty parkkitilaa kauppakeskuksen muille asiakkaille, kauppakeskuksessa toimivan Café Lasikellon yrittäjä Anna-Maria Lehikoinen kertoo.

”Järjestelyt sujuivat hyvin”

Lehikoinen toimii myös Kauppakeskus Humppilan Lasin Yrittäjäyhdistys ry:n puheenjohtajana. Hän kertoo keskustelleensa myös kauppakeskuksen muiden yrittäjien kanssa siitä millainen kauppapäivä lauantai oli.

– Traktorikisat eivät loppujen lopuksi näkyneet valtavan paljon yritysten myynnissä, sillä kisat olivat kuitenkin kävelymatkan päässä pellolla ja heillä oli siellä esimerkiksi omat tarjoilupisteet. Meillä Café Lasikellossa voidaan puhua normilauantaista, sillä osa kanta-asiakkaista ei käynyt syömässä, mutta heidät korvasivat kisoja maakunnista seuraamaan saapuneet katsojat, Lehikoinen toteaa.

Lehikoinen kiittelee traktorikisojen hyvin sujuneita järjestelyjä ja toteaa kokemuksen olleen positiivinen. Positiivista viestiä on tullut myös muilta kauppakeskuksen yrittäjiltä.

– Odotamme traktorikisoille innoissamme jatkoa. Traktorikisojen väki on tervetullutta, ja kauppakeskuksen alueelle mahtuu hyvin väkeä, Lehikoinen sanoo.

Upouuden radan ensimmäiset tractor pulling -kisat houkuttelivat Humppilaan lauantaina yli 2 000 katsojaa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic