Lounais-Häme

Trump reagoi Robert De Niron gaalapuheisiin - "Saanut liian monta iskua päähän"

Washington
13.06.2018, 12:34

Ulkomaat

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kritisoinut Twitterissä näyttelijä Robert De Niroa. Trumpin mukaan De Niron älykkyysosamäärä on alhainen ja näyttelijä on saanut liian monta iskua päähänsä oikeilta nyrkkeilijöiltä elokuvissa.
Asiasta uutisoi muun muassa CNN, jonka mukaan Trump julkaisi De Niroa koskevat tviittinsä lentäessään Singaporesta takaisin Yhdysvaltoihin.
Pitkän linjan näyttelijä De Niro haistatti Trumpille pitkät New Yorkissa sunnuntaina järjestetyssä teatterialan Tony-gaalassa. Bruce Springsteenin gaalassa esitelleen De Niron sanomisia jouduttiin sensuroimaan.
Oscar-palkittu De Niro on myös aiemmin hyökännyt sanallisesti Trumpia vastaan, kertoo ABC News. De Niro kritisoi Trumpia myös toisessa gaalassa tammikuussa, kun De Niro esitteli näyttelijä MerylStreepin. Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaaleissa demokraattien Hillary Clintonia tukenut De Niro julkaisi ennen vaaleja myös videon, jolla hän kritisoi Trumpia.

Korjattu aiempaa uutista: Selkeytetty lausetta, jossa De Niron kerrotaan esitelleen näyttelijä MerylStreepin. Lauseen kieliasussa oli virheitä.

https://twitter.com/realDonaldTrump
https://edition.cnn.com/2018/06/12/politics/trump-punches-back-at-robert-de-niro/index.html
https://abcnews.go.com/Politics/trump-counterpunches-robert-de-niro-calling-actor-low/story?id=55846027

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Fingerpori

comic

Näkoislehti