Trump vastasi ensimmäisen kerran Venäjä-tutkintaa johtavan Muellerin kysymyksiin - asianajaja: Vastauksissa ei ole mitään, mitä en ole lukenut lehdestä

Washington
21.11.2018, 09:01

Ulkomaat

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin asianajajat ovat toimittaneet presidentin kirjalliset vastaukset Venäjä-tutkintaa johtavalle erikoissyyttäjä Robert Muellerille, kertoi Washington Post.
Presidentti vastasi kysymyksiin siitä, mitä hän tiesi Venäjän sekaantumisesta vuoden 2016 presidentinvaaleihin. Trump ei vastannut kaikkiin Muellerin kysymyksiin, esimerkiksi niihin jotka koskevat hänen toimiaan presidenttinä.
Tämä on ensimmäinen kerta, kun Trump on kertonut Muellerin tiimille omia näkemyksiään vaalisekaantumisesta. Mueller pyysi jo lähes vuosi sitten päästä haastattelemaan Trumpia, mutta asianajajat eivät ole suostuneet tähän.
Presidentin asianajajan Rudy Giulianin mukaan Trumpin vastauksissa ei ole mitään kovin yllättävää.
– Ne ovat perusteellisia ja yksityiskohtaisia. Mutta niissä ei ole mitään, mitä en ole lukenut lehdestä, Giuliani sanoi.

https://www.washingtonpost.com/politics/trump-submits-answers-to-special-counsel-questions-about-russian-interference/2018/11/20/3b5a18d4-ed0f-11e8-baac-2a674e91502b_story.html?utm_term=.bea75fa14447

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic