Lounais-Häme

Trumpin talousneuvonantaja Larry Kudlow sairaalaan sydänkohtauksen takia

Washington
12.06.2018, 06:20

Ulkomaat

Yhdysvaltain kansallisen talousneuvoston johtaja ja presidentin keskeinen talousneuvonantaja Larry Kudlow on sairaalahoidossa sydänkohtauksen takia, kertoi presidentti Donald TrumpTwitterissä.
Hieman ennen kello aamu neljää Suomen aikaa lähettämässään tviitissä Trump kertoi Kudlow’n olevan hoidossa Walter Reed Medical Centerissä Washingtonin lähellä. Hän sanoi Kudlow’n työskennelleen kovasti kaupan ja talouden parissa.
Kudlow’n odotetaan toipuvan täysin, kertoi Valkoisen talon tiedottaja Sarah Huckabee SandersThe Washington Postin mukaan. Valkoinen talo kuvaili talousneuvonantajan sydänkohtausta ”erittäin lieväksi”.

Aloitti tehtävässään maaliskuussa

Trump aloitti noin kello neljältä Suomen aikaa tapaamisen Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin kanssa Singaporessa.
70-vuotias Kudlow ei ollut presidentin mukana, mutta oli juuri palannut Yhdysvaltoihin G7-maiden kokouksesta Kanadasta, kertoo CNN.
CNBC-kanavan kommentaattorina tunnettu Kudlow liittyi Trumpin tiimiin vasta tänä keväänä. Presidentti nimitti hänet kansallisen talousneuvoston johtoon maaliskuussa.
Kudlow on tukenut presidentin tavoitteita alentaa veroja ja karsia yritystoiminnan sääntelyä, mutta hän on myös arvostellut avoimesti tullimaksusuunnitelmia.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1006334219759575040
https://www.washingtonpost.com/news/business/wp/2018/06/11/top-white-house-economic-adviser-larry-kudlow-suffers-heart-attack-trump-says/?utm_term=.b30fe59ec301
https://edition.cnn.com/2018/06/11/politics/larry-kudlow-trump-tweet/index.html

STT

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic