Lounais-Häme

Tuijotuksesta tositoimiin

Kaikki alkaa olla valmista lauantai-illan Fight Nightia varten. Ottelijat selvittivät punnituksen perjantaina tyylillä ja näyttivät olevan valmiita kipuamaan kehään.

Illan kahdeksaneräisessä pääottelussa kohtaavat Jarkko Putkonen ja Unkarin György Mizsei. Ottelu on uusinta viime joulukuulta Salosta, jossa miehet iskivät ratkaisemattoman.

-Olen paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Uskon, että se näkyy lauantaina kehässä, 63,9 kiloa vastustajansa tapaan painanut Putkonen totesi.

Mizseillä on listallaan 24 voittoa, 20 tappiota ja 1 ratkaisematon.

-Ei kannata tuijotella tappioiden määrää, vaan sitä ketä vastaan ne ovat tulleet. Vastassa on ollut Euroopan mestaria ja maailmanlistan jätkiä. Mizsei on nopea ja ulottuva vastustaja, joka lyö hyvin vastaan, Putkonen antoi tunnustusta vastustajalleen.

Muissa illan ammattilaisotteluissa Lassi Seppälä kohtaa Valko-Venäjän Andrei Nurchynskin ja Jarkko Ojapalo Viron Sergei Bannovin.

Illan aluksi käytävissä amatööriotteluissa kohtaavat Forssan oma Mico Hakkarainen ja Viron Igor Veressov sekä Someron Sami Kaarlejärvi ja Hämeenlinnan Valtteri Viitanen. Molemmat amatöörimatsit käydään 75 kilon sarjassa.

-Kunto on nousussa ja treeneissä on tuntunut irtonaisselta. Vastustaja vaihtui, mutta olen valmis kaikkiin tyyleihin. Aluksi katsellaan ja kun selviää, miten kaveri reagoi, lisätään höyryä, vaa’alla 73,9 kiloa painanut Hakkarainen suunnitteli.

Ovet Fight Night Forssaan aukeavat kello 18. Ensimmäinen ottelu jäähallilla alkaa kello 19. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic