Lounais-Häme

Tule tapaamaan positiivisia ehdokkaita Heinämessuille!

Heinämessuja pystytettiin koko perjantain ajan kovasta tuulesta huolimatta. Messut käynnistyvät lauantaina ja jatkuvat sunnuntai-iltaan.

Vuoden positiivisimman seutulaisen etsintä on käynnistynyt ja ehdokkaita on päässyt jo netin kautta äänestämäänkin. Ehdokkaat esitellään paremmin Forssan Heinämessujen ohjelmalavalla tänään klo 13:30, joten jollet vielä ole varma, ketä äänestäisit, kannattaa poiketa paikalle.

Messuilla omaa suosikkiaan voi äänestää paperisella lipukkeella, ellei halua äänestää netin kautta. Samalla voi osallistua arvontaan, jossa voi voittaa lippupaketin Holjille tai puolen vuoden jakson Forssan Lehteä digilehtenä.

 

Ehdokkaita vuoden positiivisimmaksi on valittu viisi: Erkki Tervomaa, Kasper ja Marko Duo, Kirsi Ylösmäki, Lotta Saarenmaa ja Sirpa Ryyppö.

 

Erkki Tervomaa

Esiraadista kerrotaan, että Tervomaa on tuonut seutukunnalle iloa Holjanterina vuosien ajan. Lisäksi hän on aktiivinen kaupunkilainen ja nähdään aina hymy huulilla.

 

Kasper ja Marko Duo

Kasper Mäkelän ja Marko Simin energinen musiikkiduo toimii positiivisena Forssa-lähettiläänä. Nuoret miehet ilostuttavat seutukuntaa musiikillaan.

 

Kirsi Ylösmäki

Entinen koripallon huippupelaaja on toiminut nuorten koripalloilun puolestapuhujana. Hän on saanut toiminnallaan Feeniks Basketissa luotua seutukunnalle yhdessä tekemisen meininkiä ja huokuu positiivista energiaa.

 

Lotta Saarenmaa

Saarenmaa on toiminut paikallislehdessäkin avustajana ja työskentelee tänä kesänä Forssan seudun kesämatkailuneuvojana. Hän on aktiivinen yhdistystoimija, joka tekee nuoresta iästään huolimatta töitä koko seutukunnan eteen.

 

Sirpa Ryyppö

Forssalaisvalokuvaaja on tuonut seutukunnalle iloa vierailemalla alpakoiden kanssa hoitokodeissa. Hän on myös aktiivinen hyväntekeväisyydessä.

 

Yleisiä kriteereitä ehdokkaiden valinnassa olivat tahdonvoima, sisu ja ahkeruus, muiden auttaminen, pitkäjänteisyys ja usko omaan asiaansa, ryhtyminen sanoista tekoihin sekä yleensäkin myönteinen vaikutus seutukuntaan. Raadin mielestä jokainen ehdokkaista täytti nämä määritelmät.

Loppu onkin kiinni teistä, hyvät lukijat, sillä te äänestätte voittajan. Kuka on sinun suosikkisi? FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic