Lounais-Häme

Tuoreiden tangokuninkaallisten hektinen viikko päättyi Teurolle

-Olen tämän sanonut muillakin keikoilla, mutta lavalla on ollut nyt enemmän tunnetta kuin ääntä, tuore tangokuningas Teijo Lindström naurahtaa.

Lindström sai kruunun päähänsä viikko sitten lauantaina, mutta heräsi heti sunnuntaina pahassa flunssassa, joka on rassannut ääntä ja vienyt voimia.

Siitä huolimatta Lindström kiersi koko viime viikon ympäri Etelä-Suomea yhdessä uuden tangokuningattaren Aino Niemen kanssa.

Tuoreilla kuninkaallisilla on riittänyt keikkoja, minkä lisäksi aikaa ovat vieneet haastattelut, tapahtumat ja televisioesiintymiset.

 

Niemen kohdalla jopa studiosessiot. 18-vuotiaan tangokuningattaren debyyttisingle nauhoitettiin keskiviikkona ja julkaistiin perjantaina.

-Minulle annettiin lista saatavilla olevista tangoista, joista valitsin Laila Kinnusen Valoa ikkunassa, Niemi kertoo.

Lindströmin piti äänittää oma debyyttisinglensä samaan aikaan, mutta flunssa esti sen.

-Toivottavasti ensi viikolla saisin sen äänitettyä, Lindström sanoi.

-Maanantai on ainoa vapaapäivä, käytän sen varmaan lääkärillä käyntiin.

 

Ennen maanantaita tangokuninkaalliset ehtivät piipahtaa Tammelan Teurolla, missä tuoreita tangokuninkaallisia on vieraillut Ali-Tuomolan makasiinilla yhtäjaksoisesti vuodesta 1990 asti joka vuosi.

Teurolla kaksikko keikkaili vasta toisen kerran yhdessä. Ensimmäisen kerran tuoreet kuninkaalliset nousivat yhdessä lavalle perjantaina Uittamon lavalla Turussa.

-On mahtavaa esiintyä yhdessä. Teuvo on sellainen showmies, monitoimiammattilainen, joka on myös huipputyyppi, Niemi hehkuttaa kollegaansa.

-Aino taas on samettiääninen, jopa eteerinen. Häntä on lumoavaa kuunnella. Olemme viikon aikana oppineet tuntemaan toisiamme, ja Aino luo ympärilleen rauhallisuutta, Lindström kehuu.

-Täydennämme hyvin toisiamme, Niemi sanoo.

 

Kaksikko myöntää, etteivät he ole vielä kunnolla ymmärtäneet koko tangokuninkuuden voittamista, kun auton nokan suunta on kääntynyt milloin Poriin, milloin Turkuun, milloin Teurolle.

Vaikka väsymys painoi jo sunnuntaina, hehkui Niemestä ja Lindströmistä rauhallista onnellisuutta.

-Reipas ja kiireinen viikko, Niemi aloittaa.

-Mutta kivaa on ollut, Lindström täydentää lauseen. FL

 

Kuninkaalliset 2017
Teijo LindströmTuore tangokuningas on 39-vuotias kuoronjohtaja Orimattilasta.On toiminut 140 naislaulajan showkuoro Buffon kuoronjohtajana vuodesta 1999.Pääsi tangokuningasfinaaliin jo vuonna 2004, mutta jättäytyi silloin pois päästyään myös Savonlinnan Oopperajuhlien Timo Mustakallio -laulukilpailun finaaliin.Aino NiemiTuore tangokuningatar on 18-vuotias ylioppilas Kouvolasta.Kaikkien aikojen toiseksi nuorin tangokuningatar.Voitti Tangonuori-kilpailun vuonna 2013.Julkaisi Valoa ikkunassa -debyyttisinglensä perjantaina. 

Uusimmat

Fingerpori

comic