Lounais-Häme

TuTo taipui Nevalle Forssassa

Mestikseen valmistautuva TuTo sai, jos ei nyt kylmää, niin ainakin liukasta kyytiä torstaina Forssassa. Taitava ja lujaa polkenut SKA Neva vei peliä alusta asti ja otti harjoitusottelussa selvän 1–5 (0–2, 0–1, 0–2) -voiton.

-Lukemat nyt olivat tuollaiset, mutta ei niitä kannata tuijottaa. Pelissä oli paljon hyvää. Nuoret pelaajamme onnistuivat hyvin kärjessä forssalaiskasvatti Samu Suominen. Näyttää siltä, että nuorella miehellä on tulevaisuutta jääkiekkoilijana, totesi turkulaisten luotsi Miika Elomo.

Kolmannen harjoitusottelunsa Suomessa pelannut ja kolmannen voittonsa ottanut Neva nousi nopeasti omalta alueelta ja tuli kovaa päälle. Paikoistaan joukkue ratkaisi tehokkaasti ja vei avauserän kahdella maalilla.

Toisessa erässä TuTo kävi hanakammin päälle ja pystyi hetkittäin hankaloittamaan pietarilaisten pelinrakentelua. Erän ainoan osuma teki kuitenkin SKA.

Päätöserässä Pietari teki kaksi ensimmäistä maalia, ja näytti siltä, että TuTolta loppuu puhti. Kun Mika-Matti Hyvärinen iski 1–5-kavennuksen Aleksi Rutasen hyvästä syötöstä, sai joukkue uutta puhtia ja hallitsi pelin loppua.

-Tämä oli hyvä, kovatempoinen ottelu. Vastustaja oli laadukas joukkue, totesi Elomo.

Harjoituspeli on TuTolle kauden ensimmäinen. Joukkue pelaa vielä viisi ottelua ennen Mestiksen alkua.

Harjoitusottelu keräsi Forssan jäähalliin noin 250 katsojaa.

-Olisin toivonut enemmän yleisöä paikalle, mutta ehkä ihmiset katsovat nyt olympialaisia televisiosta. Eiköhän me järjestetä näitä otteluja jatkossakin, tuumi Mika Helkearo ottelun järjestäneestä Forssalaisen Jääkiekon Tuesta. FL

Uusimmat

Fingerpori

Näkoislehti