Lounais-Häme

Tuukka Kotti kaipaa pelikentille

Bisons-kapteeni TuukkaKotti on joutunut seuraamaan alkukauden pelejä sivusta alaraajavamman vuoksi.

– Kaipuu kentälle ja tositoimiin on kieltämättä kova, kun on tottunut pelaamaan ja kilpailemaan. Tässä on kuitenkin pitänyt ottaa rauhallisesti, jotta toipuminen sujuisi halutulla tavalla. Olen jo aloittanut harjoittelun, johon on kuulunut muun muassa vesijuoksua, ja jos kaikki menee hyvin, on tarkoitus palata normaaliin harjoitteluun pikapuoliin, Tuukka Kotti kertoo.

Loimaalainen Bisons pelaa tällä kaudella myös itäeurooppalaista VTB-liigaa. Vuonna 2008 perustetussa liigassa pelaa kovia joukkueita muun muassa Venäjältä, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Puolasta, Valko-Venäjältä, Kazakstanista ja Tšekin tasavallasta. Aikaisemmin Suomea liigassa on edustanut Espoon Honka, kaudella 2010–2011. VTB-liiga toimii myös Venäjän kansallisena pääsarjana. Korisliigassa loimaalaisseura on parhaillaan kuudentena.

– Tekeminen on ollut ihan hyvää, vaikka joukkueella on ollut haaste saada peli rullaamaan toivotulla tavalla. Joukkue on kärsinyt niin loukkaantumisista kuin todella tiukasta otteluohjelmasta. Parannettavaa on paljon, mutta kunhan kestämme ottelutahdin, niin eiköhän tästä päästä hyvään nousukiitoon. Tarkoituksena on ottaa päivä kerrallaan, hioa yhteispeliä ja tähtäimessä on tietysti Suomen mestaruus. VTB-liigassa joukkueen tavoitteena on ollut pudotuspelipaikka.

Maajoukkuepelurin mielessä siintävät myös ensi vuoden EM-kisat.  

– MM-kisoista jäi upeita muistoja. Tunnelma Bilbaossa oli sanoinkuvaamaton ja tuntui hyvältä, että siellä oli myös todella paljon oman alueen väkeä katsomossa. Paikalla oli myös monia tuttuja junnuvuosilta, joita en ole nähnyt vuosiin. Toivottavasti fanilauma löytää tiensä myös Ranskaan ensi vuonna.

Uusi menopeliDelta Autosta

Tuukka Kotti solmi juuri sponsorisopimuksen Forssan Delta Auton kanssa. Kotti sai käyttöönsä tämän vuoden, sporttisen tyylikkään Kia Pro Cee’d -henkilöauton.

– Yhteistyö tuntui todella luontevalta, sillä Tuukka ei ole pelkästään menestynyt urheilija vaan on myös hyvin esimerkillinen nuori kaveri. Koripallo elää uutta buumia ja myös Loimaa on meille tärkeää aluetta. Totta kai sekin on tärkeää, että kyseessä on oman kaupungin kasvatti. Tuukka on muuten lähtöisin samasta kaupunginosasta kuin minä, autotalon päällikkö Petri Kivistö summaa.

Kotti ihastui uuteen menopeliinsä välittömästi. Kirkkaanpunaisen auton teippauksissa komeilee myös Bisons-logo, koripallo ja tähden oma nimi.

– Tosi hienolta näyttää, aivan upea auto. Kyllä tällä kelpaa ajella, Tuukka Kotti kiittelee innostuneena.

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic