Lounais-Häme

Tuukka Rask loisti ykköstähtenä - vaisuhkon alkukauden pelannut suomalaistorjuja oli vahvassa vireessä

New York
24.10.2018, 10:17

Urheilu-uutiset

Ailahtelevasti alkukaudella pelannut jääkiekkomaalivahti Tuukka Rask alkaa saada juonesta kiinni. Suomen aikaa varhain keskiviikkona päättyneellä NHL-kierroksella Rask keräsi 38 torjuntaa ja päästi kiekon kerran selkänsä taakse.
Ottelun ykköstähdeksi valitun Raskin torjuntojen siivittämänä Boston haki 4-1-vierasvoiton Ottawasta.
– Rask ei ole ollut sillä tasolla, johon olemme tottuneet. Luulen, että hän on ensimmäinen, joka myöntää asian. Mielestäni tänään hän oli todella hyvä. Olen iloinen hänen puolestaan. Hän tarvitsi vahvan voiton, Bostonin päävalmentaja Bruce Cassidy sanoi NHL:n verkkosivuilla.
Raskin lisäksi Bostonin ykköshahmoja olivat pisterohmut David Pastrnak (2+2) ja Patrice Bergeron (1+2). Kaksikko on ollut vahvassa vireessä, sillä Pastrnak on kerännyt yhdeksään peliin pisteet 10+5=15 ja Bergeron 7+9=16.
Bostonin Urho Vaakanaisen ottelu päättyi ikävästi, sillä seuran mukaan hän sai aivotärähdyksen.
Nashvillen maalivahdilla Juuse Saroksella oli Raskia vaisumpi ilta. Kotijoukkue Nashville hävisi San Joselle 4-5, ja viisi kiekkoa selkänsä taakse päästänyt Saros keräsi 27 torjuntaa.
San Josen Joonas Donskoi sai ottelussa syöttöpisteen. Donskoi on kerännyt kauden yhdeksässä ottelussaan tehopisteet 3+4=7.

Floridan esitys kismitti Barkovia

Florida koki kovia New York Rangersin vieraana, sillä kotijoukkue väänsi voiton maalein 5-2. Tulos ja esitys eivät miellyttäneet Floridan suomalaiskapteenia Aleksander Barkovia.
– Annamme heidän tehdä ylivoimalla maaleja, muttemme itse tee osumia ylivoimalla. Toki teimme yhden osuman (ylivoimalla), mutta meidän täytyy pelata nuo tilanteet ja myös tasaviisikoin paremmin. Tätä ei voi hyväksyä, Barkov sanoi NHL:n kotisivuilla.
Floridan alkukausi on ollut vaisu, sillä joukkue on kerännyt seitsemästä ottelustaan vain viisi pistettä.

https://www.nhl.com/news/boston-bruins-ottawa-senators-game-recap/c-301209940
https://www.nhl.com/news/florida-panthers-new-york-rangers-game-recap/c-301209938

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic