Lounais-Häme Humppila

Tuulipuu Humppilasta valittiin yhdeksi maaseudun Kasvupolku-yritykseksi

Humppilalainen Tuulipuu on päässyt mukaan Kasvupolulle, joka on osa Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa Kasvu Openia. Kuvassa sorvaa Tuuli Aalto. Kuva: Tapio Tuomela

Maaseudun ja luonnon vahvuuksia liiketoiminnassaan hyödyntävien yritysten kasvuohjelmaan on valittu 30 lupaavaa yritystä.

Valittujen joukossa ovat esimerkiksi Puusepänliike Tuulipuu Humppilasta, Penttilän tila Aitoosta, Janakkalan Piensiemen oy Turengista ja Prohay oy Punkalaitumen Kanteenmaalta.

Ne pääsevät osallistumaan Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen. Uusiutuva metsä ja maaseutu -kasvupolku järjestetään osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa Kasvu Openia.

Valinnoissa korostuivat liikeidean ja -konseptin lisäksi kasvusuunnitelman uutuusarvo ja erilaistumismahdollisuudet.

– Runsas hakijamäärä antaa uskoa, että maaseudulla on edelleen paljon liiketoimintamahdollisuuksia. Mukaan hakeneilla yrityksillä oli rohkeita suunnitelmia ja erinomaista asiakasajattelua ja sitä tässä lähdettiinkin hakemaan, MTK:n toiminnanjohtaja Antti Sahi korostaa.

Kasvupolulle valituista yrityksistä valitaan sparrauksen jälkeen neljä parasta yritystä, jotka etenevät jatkoon ja lokakuussa järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin. FL

Uusimmat

Näkoislehti

29.5.2020

Fingerpori

comic