Lounais-Häme Hämeenlinna

Kantahämäläinen naudanlihan tuottaja HS:ssa: "Olen miettinyt itsekin, onko tälle toiminnalle oikeutusta"

Helsingin yliopiston ravintolat ilmoittivat tällä viikolla lopettavansa naudanlihan tarjoilun hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Tuuloslainen nautatilan yrittäjä Jari Eerola kertoi Helsingin Sanomille, ettei kuluttajien reaktio yllättänyt häntä. Kuva: Markku Tanni

Pellervon taloustutkimuksen ennusteen mukaan lihankulutus kääntyy tänä vuonna laskuun. Tiistaina Helsingin yliopiston ravintolat ilmoittivat lopettavansa naudanlihan tarjoilun hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Tuuloslaisen Setä-Eerolan nautatilan yrittäjä Jari Eerola kertoo torstain Helsingin Sanomissa osanneensa odottaa kuluttajien reaktiota. – Olen miettinyt itsekin, onko tälle toiminnalle oikeutusta. Minulle on tultu suoraan sanomaan, että onko tämä nyt kestävää, Eerola toteaa Helsingin Sanomien…

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti