Lounais-Häme

Twigs Voici hamuaa kolmatta valtikkaa

Jo kaksi kertaa aikaisemminkin Tammavaltikan voittanut Twigs Voici on vankka ehdokas voittamaan valtikan kolmannenkin kerran.

Keskiviikon T65-ravien päätöskohteena juostu katsastuslähtö oli tamman ylivoimainen näytös. Pekka Korven ajokki nappasi keulat kuin tyhjää vaan eikä maestron tarvinnut sen jälkeen kummemmin taakseen vilkuilla.

Rinnalla taivaltanut Bosses Lily putosi kelkasta loppukaarteessa, kun Korpi pyysi ajokiltaan lisää vauhtia. Niin putosivat muutkin ja Twigs Voici ravasi ylivoimaiseen voittoon ajalla 13,2.

Kakkossuosikki Sylvie De Vie oli maalissa niukka kakkonen ennen Moonlight Cloudia.

Pilvenmäen historian ensimmäiset T65-ravit juostiin upeassa ilmassa ja hyvällä radalla. Pelin vaihto oli 251 950 euroa ja rapiat eli samalla tasolla kuin Vermossakin. Väkeä oli paikalla tosin selvästi enemmän kuin pääradalla.

Avauskohteeseen saatiin pikkuyllättäjä kun Risto Airaksisen Costatantisoldi kepitti kirissä suursuosikki Bestsellerin.

Toisessa jysähtikin sitten isommin kun 4 %:n peliosuudella kisannut Angelico ei päästänytkään lopussa suursuosikki Cooper Hossia ohitseen.

Kolmantena 65-lähtönä ravattu kylmäveristen 3 140 metrin tasoitus oli tapahtumaköyhä koitos. Rikasson johti kaksi kierrosta, mutta puutui häntäjoukkoihin.

Kierros ennen maalia hyökkäykseen lähtenyt pelisuosikki Hevillä tarpoi viimeisen kierroksen sellaista kyytiä, että muut jäivät kymmeniä metrejä

Neljäs kohde oli loppusuoran osalta erittäin tasainen kun toisessa ulkona taivaltanut Global Spellbound pystyi kuin pystyikin pitämään Rose Cogerin takanaan. Wille Kemp oli hyvä kolmas ja troikan osaajat tekivät tiliä.

-Ensimmäistä kertaa ruunaa ajoin ja se oli hyvin miellyttävä tuttavuus. Helppo ajaa ja kyytiäkin tuntui löytyvän, selvitti voittajaa lainakuskina ajanut Jukka Torvinen.

Snowdon oli viidennen lähdön suosikki eikä ihan syyttä. Harri Koivunen kierrätti sen kakkossuosikki Yank Matchin rinnalle jo reilu kierros ennen maalia, huiluutti ajokkiaan loppukaarteessa ja käänsi sen sitten voittoisaan kiriin. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic